Δύσκολη αποστολή για τη Νίκη στο Ληξούρι

Η Νίκη γνωρίζει ότι το παιχνίδι με τον ΝΕΟ Ληξουρίου στην Κεφαλλονιά την Κυριακή (28/1) το πρωί στις 11.00 για την 14η αγωνιστική του 2ου ομίλου της National League 1, είναι πολύ δύσκολο απέναντι σε έναν αντίπαλο, που στην έδρα του έχει 5-1 και η μοναδική του ήττα ήρθε από τον Εθνικό Λιβαδειάς με δύο πόντους διαφορά.

Οι Κεφαλλονίτες έχουν και δύο διπλά και το ένα εξ αυτών είναι με τη Νίκη στη Νέα Ιωνία στον πρώτο γύρο με 59-74, ματς που αντικειμενικά ήταν το χειρότερο ως τώρα της ομάδας του Παναγιώτη Γκουγκουτούδη, η οποία στις περισσότερες από τις εννιά ήττες της στα δώδεκα ματς που έχει δώσει, ήταν αρκετά ανταγωνιστική.

Το ίδιο θέλει και την Κυριακή, έχοντας παράλληλα κάνει και ένα δύσκολο ταξίδι στην Κεφαλλονιά, όπου έφτασε σήμερα στις 19.30, χωρίς τους τραυματίες Οικονομίδη και Στύλλα. Διαιτητές θα είναι οι Τσακιράκη-Καμήτσος-Λάμπος.

Διακοπή στο Αίολος Αγυιάς-Πανελλήνιος

Ένα σοβαρό απρόοπτο συνέβη στη σημερινή (27/1) αναμέτρηση του Αιόλου Αγυιάς με τον Πανελλήνιο στο κλειστό της Αλεξιώτισσας, αφού στην προθέρμανση των ομάδων πριν την έναρξη του β’ μέρους, το ταμπλό της μιας μπασκέτας ράγισε, από ένα κάρφωμα και έτσι ήταν αδύνατο να διορθωθεί το πρόβλημα, ώστε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Οι διαιτητές της αναμέτρησης, σε συνεννόηση και με τον κομισάριο, διέταξαν την οριστική αναβολή του αγώνα, αφού σύμφωνα με τους ανθρώπους του γηπέδου, θα ήταν αδύνατο να διορθωθεί το πρόβλημα άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης, οι Πατρινοί είχαν το προβάδισμα (39-32) και πιθανότατα, όταν το ματς θα επαναρχίσει, αυτό θα γίνει από το σημείο που διεκόπη. Την οριστική απόφαση για την τύχη του αγώνα θα λάβει το αρμόδιο τμήμα της ΕΟΚ.

Το πρόγραμμα (14η)

Σάββατο 27/1

Εθνικός Πειραιά-Πρωτέας Γρεβενών 70-65

Εθνικός Λιβαδειάς-Βίκος Ιωαννίνων 62-69

Κυριακή 28/1, 11.00: ΝΕΟ Ληξουρίου-Νίκη Βόλου, 17.00 Γ.Σ. Σοφάδων-Νήαρ Ηστ. Ρεπό: Τρίκαλα Basket

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.