Δύσκολο ματς σε δύσκολο γήπεδο

Ετσι αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με τον Αστέρα Ριζομύλου στον Ολυμπιακό Βόλου

Δύσκολος αντίπαλος και δύσκολο γήπεδο αύριο Σάββατο για τον Ολυμπιακό Βόλου, που φιλοξενείται από τον Αστέρα Ριζομύλου στις 15.00 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ, θέλοντας με την 15η νίκη του να συνεχίσει να βρίσκεται μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκοι, που αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα το παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι η αναμέτρηση δεν θα είναι εύκολη, δεν έχουν στη διάθεσή τους τον Τασιούλη, που έφυγε από τις 22/1/24, προκειμένου να παρουσιαστεί στον στρατό, ενώ από την περασμένη αγωνιστική έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας ο Μπάμπης Πετράκος, ο σκόρερ δηλαδή του νικητήριου τέρματος στο 2-1 επί του Αστέρα στον πρώτο γύρο στο ΕΑΚ. Εκτός Ολυμπιακού Βόλου είναι πλέον και ο 17χρονος Βασίλης Σταυραντώνης με δική του απόφαση.

Και οι δύο αντίπαλοι έχουν αφήσει πίσω τους κάποια δυσάρεστα γεγονότα σ’ αυτό το παιχνίδι και με ανακοινώσεις, αλλά και δημόσιες δηλώσεις έχουν καλλιεργήσει ένα θετικό κλίμα για την αυριανή αναμέτρηση, ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά, και αυτό είναι άξιο συγχαρητηρίων.

Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας δεν θα έχει τον Χρήστο Δαμάσκο, που τέθηκε εκτός ομάδας με απόφαση της διοίκησης.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.