Έχασαν και αποκλείστηκαν Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στο Σινσινάτι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη τέθηκαν νοκ άουτ απ’ τη συνέχεια του τουρνουά στο Σινσινάτι, καθώς ηττήθηκαν και αποκλείστηκαν απ’ τον Χούπερτ Χούρκατς και την Καρολίνα Μούχοβα αντιστοίχως.

Ο Χούρκατς ήταν καλύτερος και στα δύο σετ από τον Τσιτσιπά, πήρε τη νίκη με 2-0 και άφησε εκτός συνέχειας στο Σινσινάτι τον Έλληνα τενίστα, που έχασε για 3η φορά σε δέκα ματς από τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Ετσι, πλέον ο Τσιτσιπάς θα βρεθεί στο νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, κάτι που σημαίνει πρακτικά πως στο επερχόμενο US Open μπορεί να συναντήσει έναν εκ των Τζόκοβιτς-Αλκαράθ στα προημιτελικά…

Παράλληλα, η Μαρία Σάκκαρη πήγε για μία νέα ανατροπή πρόκρισης, όπως χθες απέναντι στη Σοράνα Κιρστέα, όμως η Καρολίνα Μούχοβα ήταν πιο ψύχραιμη στο 3ο και καθοριστικό σετ κι άφησε εκτός Σινσινάτι την Ελληνίδα τενίστρια. Συγκεκριμένα,  με ένα καθοριστικό break στο 1-3 έφτασε στο 6-3, 2-6, 6-3 μετά από 1 ώρα και 57 λεπτά παιχνιδιού, τσεκάροντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά στο Σινσινάτι.

Αυτή ήταν η 4η σερί ήττα της Μαρίας από την Τσέχα, που έχει δημιουργήσει ένα καθ’ όλα εντυπωσιακό σερί εις βάρος της Σάκκαρη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.