Έχασαν βαθμούς οι πρωτοπόροι σε 2ο και 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Φάση από το Φωστήρας-Πανιώνιος 0-1

Πετυχαίνοντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο, ο Α.Ο. Καβάλας πέρασε νικηφόρα και με σκορ 0-2 από την έδρα του Ορέστη Ορεστιάδας στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι Καβαλιώτες του Τίμου Καβακά με βασικούς τους Λαγό και Μέτσε με την 11η σερί νίκη τους διατήρησαν το +7 (67-60) από τον δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης, που επικράτησε με 0-3 του ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Στον 2ο όμιλο το βαθμολογικό ντέρμπι Σβορώνος-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Νέα Αρτάκη, η οποία παίρνοντας στα χαρτιά το ματς με τον Μαγνησιακό μείωσε στους δύο βαθμούς την απόσταση από την κορυφή, με τη βαθμολογία στην πρώτη πεντάδα να έχει ως εξής: Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 52, Νέα Αρτάκη 50, Σβορώνος 49, Αστέρας Σταυρού 47, Πιερικός 45.

Στον 3ο όμιλο η Κόρινθος έχασε με 1-0 εκτός έδρας από τη Μαρκό, ωστόσο η Ρόδος είχε κι αυτή απώλεια βαθμών στο 0-0 με την Α.Ε. Μυκόνου. Ετσι κερδισμένος ήταν ο Παναργειακός, που με το 0-1 επί της Ελλάδος Σύρου έφτασε στους 48 βαθμούς τους Ροδίτες στη δεύτερη θέση, με την πρωτοπόρο Κόρινθο να μένει στους 51 πόντους.

Τέλος, στον 4ο όμιλο ο Πανιώνιος πέρασε και από την έδρα του Φωστήρα με 0-1 και έμεινε αναλλοίωτο το +12 από τον δεύτερο Εθνικό, που υπέταξε με 3-0 την Προοδευτική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.