Έχει και κύπελλο ο Ολυμπιακός Βόλου

Αντιμετωπίζει αύριο την ΑΕ 2002 στο ΕΑΚ για τα προημιτελικά του θεσμού

Έχοντας αφήσει πίσω του ήδη τη νίκη επί του Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο, ο Ολυμπιακός Βόλου προετοιμάζεται για το αυριανό «εκτός» έδρας παιχνίδι με την ΑΕ 2002, για τα προημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΘ, έχοντας στόχο από τη μία την πρόκριση και από την άλλη την…ανασύνταξη δυνάμεων.

Η αναμέτρηση αρχίζει στις 15:30 και ορίστηκε στο ΕΑΚ Βόλου, αν και η ΑΕ 2002 εμφανίζεται ως γηπεδούχος, καθώς φέρεται να ζήτησε την αλλαγή έδρας. H λογική λέει ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα πάρει αύριο την πρόκριση απέναντι στην αντίπαλό του και στα ημιτελικά θα βρει τον νικητή του ζευγαριού Ατρόμητος Νέας Ιωνίας-Αγία Άννα. Οπότε στους «4» ουσιαστικά θα έχουμε έναν πρόωρο… τελικό, αν συνυπολογίσει κανείς ότι Ολυμπιακός Βόλου και Αγία Άννα είναι οι ομάδες που διεκδικούν παράλληλα τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΘ!

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός Βόλου χρειάστηκε να κερδίσει αρχικά τον Αχιλλέα Αχιλλείου στη φάση των «32» του θεσμού, με το ευρύ 8-1, ενώ ακολούθησε η νίκη επί του Θησέα στην Αγριά (2-1) για να βρεθεί στα προημιτελικά. Από εκεί και πέρα, στα ημιτελικά έχει ήδη προκριθεί ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου (σε βάρος του Ρήγα Φεραίου) ενώ περιμένει τον αντίπαλο του ζευγαριού Τοξότης Βόλου-ΑΟ Σκιάθου, για να προκύψει το ζευγάρι του ετέρου ημιτελικού.

Η ίδια λογική λέει ότι με δεδομένη τη διαφορά δυναμικότητας του αντιπάλου, αλλά και με βάση το γεγονός ότι ακολουθεί ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας (και πάλι στο ΕΑΚ), το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου θα αλλάξει κατά πολύ τη βασική ενδεκάδα, και για να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες που έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής να πάρουν ανάσες αλλά καις τους υπόλοιπους να κρατηθούν σε αγωνιστική εγρήγορση και να φορμαριστούν, καθώς ακολουθεί μετά την ΑΕ 2002 και τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας, το παιχνίδι της… χρονιάς με αντίπαλο την Αγία Άννα (και πάλι εντός έδρας για τον Ολυμπιακό Βόλου) που με βάση τα τωρινά δεδομένα θα κρίνει εν πολλοίς τον φετινό πρωταθλητή… 

Mετά το παιχνίδι με την Αγία Άννα, ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει την Ακρόπολη στο Σέσκλο, τον Σαρακηνό εντός έδρας και την Σκιάθο εκτός (χωρίς ν’ αποκλείεται η διεξαγωγή του αγώνα στον Βόλο) στο φινάλε της φετινής Α’ ΕΠΣΘ.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.