Έχει όλα τα δεδομένα με το μέρος του μετά το έξι στα έξι ο Ολυμπιακός Β.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει καταφέρει να συμπληρώσει μία εξάδα παιχνιδιών μετά το ματς με τα Μετέωρα, που σήμανε και τη μοναδική του ήττα στο πρωτάθλημα, στα οποία έκανε το απόλυτο, συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς, που του επέτρεψαν, εφόσον το ένα απ’ αυτά ήταν με τη Νίκη, να περάσει πρώτος ως καλύτερος στην ισοβαθμία με την αιώνια αντίπαλό του.

Οι ερυθρόλευκοι στη λεγόμενη και «διαβολοεβδομάδα» του φετινού πρωταθλήματος με τρία εκτός έδρας ματς σε μία βδομάδα, έχασαν αρχικά από τα Μετέωρα με 2-0 στις 20 Ιανουαρίου, αλλά στις 23 και 30 του ίδιου μήνα επικράτησαν με 0-1 του Αλμυρού και 1-2 του Πιερικού, κάνοντας την αρχή για το έξι στα έξι. Ακολούθησαν αλλά τέσσερα τρίποντα με Θησέα (2-0 στις 3/2), Στυλίδα (0-2 στις 10/2), Νίκη (2-0 στις 17/2) και Απόλλωνα Μακρυχωρίου (0-1 στις 24/2).

Μετά απ’ αυτές τις διαδοχικές επιτυχίες η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη έχει να δώσει άλλα πέντε ματς, πέντε εκ των οποίων είναι στο Πανθεσσαλικό, ενώ  αυτό με την Αναγέννηση εκτός έδρας το κερδίζει στα χαρτιά.

Επομένως, όλα τα δεδομένα είναι με το μέρος του, για να πανηγυρίσει στο τέλος την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο.

Από δω και πέρα ο Ολυμπιακός Βόλου παίζει με τον Αστέρα Ιτέας στις 3/3 εντός και μετά τη διακοπή για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (οι ερυθρόλευκοι έχουν και τότε την αγωνιστική υποχρέωση, αντιμετωπίζοντας στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ τον Αίαντα Σούρπης το Σάββατο 9 Μαρτίου), αγωνίζεται στις 17 Μαρτίου ξανά στο Πανθεσσαλικό με τον Α.Ο. Σελλάνων, κάνει αναγκαστικό ρεπό στις 24 Μαρτίου λόγω Αναγέννησης Καρδίτσας, φιλοξενεί τον Φωκικό στις 31/3, πηγαίνει στη Νεοκαισάρεια στις 7 Απριλίου, για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αχιλλέα, και κλείνει τις υποχρεώσεις με τον Γ.Σ. Αλμυρού στις 14 Απριλίου στο «σπίτι» του, όπου θέλει να κάνει τον γύρο του θριάμβου.

Την Κυριακή θυμίζουμε ότι κόντρα στον Αστέρα Ιτέας, η βολιώτικη ομάδα θα είναι πιο ενισχυμένη με τις επιστροφές των Ναζίμ και Ζγκούρι, που εξέτισαν τις ποινές τους.

Σε ό,τι αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με την καταγγελία της Νίκης για παραβίαση της συμφωνίας για τις προπονήσεις στο Πανθεσσαλικό από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου, το θέμα θεωρείται λήξαν, αφού υπήρξε συνάντηση τη Δευτέρα μεταξύ του υπεύθυνου εγκατάστασης του Σταδίου, Τάσου Μιλάνου, και του προέδρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, Νίκου Τσεκούρας, και δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις. Τόσο οι ερυθρόλευκοι όσο και η Νίκη πρέπει να κάνουν δύο προπονήσεις τη βδομάδα και μία αποθεραπεία στο βοηθητικό και όποιος είναι γηπεδούχος να γυμνάζεται και μία φορά στο κεντρικό γήπεδο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.