Εφιαλτικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό Βόλου

Εφιαλτικό ήταν το ξεκίνημα του Ολυμπιακού Βόλου στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού έχασε από το Βελούχι στο Καρπενήσι με 1-0, με την αναπάντεχη ήττα να φέρνει από νωρίς σύννεφα πάνω από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Το μοναδικό τέρμα που έριξε στο καναβάτσο τη βολιώτικη ομάδα πέτυχε στο 58’ ο Γιαουπλάρι, που βρήκε αμέσως μετά τον Κοτσαδούρο την μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, αλλά χωρίς να έχουν την ουσία, ενώ στην επανάληψη και με τους γηπεδούχους να είναι φανερά πιο επιθετικοί, επηρεάστηκαν από το γκολ που δέχτηκαν λίγο πριν τη συμπλήρωση μία ώρας παιχνιδιού και παρά τις τελικές προσπάθειες που έκαναν δεν μπόρεσαν να σώσουν τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι φίλαθλοι από το Καρπενήσι έδωσαν δυναμικό παρών στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης (περίπου 500 άτομα), ενώ γύρω στους 60 ήταν οι εκδρομείς από τον Βόλο.

Να τονιστεί ότι χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Καραγκιολίδης έμεινε εκτός 18αδας, λόγω προβλήματος με την μπλε κάρτα του ποδοσφαιριστή, εφόσον αποκτήθηκε από τη Γερμανία. Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι έκαναν κι άλλη έκπληξη με τη χρησιμοποίηση ως αλλαγή του στρατευμένου Ευθυμιάδη.

Οι φάσεις του παιχνιδιού

Στο 26’ ο Θέος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά για τον Κραγιόπουλο, του οποίου η κεφαλιά έφυγε έξω από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 37’ ο Βαρούχας σέντραρε από τα δεξιά και η κεφαλιά του Σέττου από κοντά κατέληξε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα ο Βασίλιεβιτς έδωσε στον Βαρούχα, που σούταρε από μακριά άουτ . Μέχρι το ημίχρονο είχαμε άλλες δύο τελικές προσπάθειες για τον Ολυμπιακό Β., αυτή του 44’, όταν ο Βασίλιεβιτς πάσαρε στον Σέττο, ο οποίος σούταρε αδύναμα και ο Λαμπρόπουλος μπλόκαρε εύκολα, και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, που το μονοκόμματο σουτ του Τόσκα εκτός περιοχής έφυγε ψηλά άουτ.

Το Βελούχι άφησε το αμυντικό παιχνίδι του πρώτου 45λεπτου, εμφανίστηκε πιο δραστήριο επιθετικά στο δεύτερο μέρος και στο 58’ έφτασε στο χρυσό και νικηφόρο γκολ. Ο Λευτέρης Γιαουπλάρι, που αγωνίστηκε ως αμυντικός μέσος, με γυριστό αριστερό σε φάση που πέφτει στην μπάλα και ο Κοτσαδούρος, την έστειλε στην αριστερή γωνία του Κούτσικου. Δημιουργός του τέρματος ήταν ο Γενιτσαρόπουλος, που έκανε το γέμισμα στην περιοχή.

Είχαν προηγηθεί δύο καλές στιγμές, μία για κάθε ομάδα, καθώς στο 53’ το σουτ του Κακκάβα από κοντά κόντραρε και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 56’ ο Ανδρέας Κόκας έβγαλε σέντρα από αριστερά και το σουτ του Σέττου από κοντά έφυγε εκτός εστίας.

Μετά το 1-0 η καλύτερη αντίδραση του Ολυμπιακού ήρθε στο 62ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο ο Θέος σέντραρε και το γυριστό σουτ του Σέττου έδιωξε στην αριστερή του γωνία ο Λαμπρόπουλος, κάνοντας την καλύτερη απόκρουση του παιχνιδιού. Επίσης, στο 72’ ο Θέος σέντραρε από τα αριστερά και η κεφαλιά του Τόσκα πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι.

Στο 77ο λεπτό υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες για πέναλτι εις βάρος του Αλέξανδρου Γενιτσαρόπουλου από τον Κούτσικο σε τετ-α-τετ, κάτι που έφερε και την απομάκρυνση του προπονητή των γηπεδούχων Γιάννη Φλωράκη από τον διαιτητή Ν. Παπακωνσταντίνου.

Τέλος, στο 81’ ο Άλεξ Μπακαλίδης του ΑΠΟΚ και ο Στέφανος Βαρούχας του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν κεφάλι με κεφάλι και μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο Καρπενησίου για περαιτέρω εξετάσεις.

Κίτρινες: Γιαουπλάρι, Γενιτσαρόπουλος, Κατσαδούρος, Λάππας Ν. – Καραμπάς, Τόσκας, Βασίλιεβιτς

ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ: Λαμπρόπουλος, Χαλλής, Παχής, Ζαραβέλης, Σιάτρας, Γιαουπλάρι (91’Ντουφεκιάς), Γενιτσαρόπουλος, Κακκάβας (70’ Λάππας Ι.), Μπακαλίδης (82’ λ. τρ. Βαρότσης), Λάππας Ν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κούτσικος, Κόκας Ανδρέας (85’ Γελαδάρης), Καραμπάς, Νόνης (63΄ Ευθυμιάδης), Κραγιόπουλος, Τόσκας, Σεχολάρι, Θέος, Σέττος (70’ Μέμμος), Βασίλιεβιτς, Βαρούχας (82’ λ. τρ. Καράμπελας)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.