Ευκαιρία για δοκιμές το φιλικό της Εθνικής με τη «μουντιαλική» Σαουδική Αραβία

ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÁÍÄÑÙÍ ÓÔÇÍ ÉÓÐÁÍÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)

Ευκαιρία για δοκιμές και συμπεράσματα θα έχει το βράδυ της Τρίτης ο Μίκαελ Σκίμπε στον φιλικό αγώνα της Εθνικής με αυτή της Σαουδικής Αραβίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται σε φάση αναδόμησης και προετοιμασίας ενόψει του Σεπτεμβρίου, ενώ από την άλλη πλευρά οι Σαουδάραβες μοντάρουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για το ταξίδι τους στη Ρωσία, μιας και έχουν πάρει την πρόκριση για το Μουντιάλ.

Εκτός αποστολής λόγω προβλημάτων έμειναν οι Κώστας Φορτούνης και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπακασέτας, Μάνταλος και Γαλανόπουλος, οι οποίοι είχαν αγωνιστεί στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Από την άλλη πλευρά Πέλκας, Λημνιός και Κουλούρης είχαν λάβει ειδική άδεια από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ωστόσο έχουν συμπεριληφθεί στην αποστολή και θα βρεθούν κανονικά στο γήπεδο.

Με δωρεάν είσοδο
Μάλιστα, όπως ήταν αναμενόμενο τα δύο ονόματα των ομάδων μόνο… εντυπωσιασμό δεν προκαλούν στους Ισπανούς. Έτσι οι οικοδεσπότες προκειμένου να αποφύγουν έναν αγώνα μπροστά σε… άδειο γήπεδο αποφάσισαν να έχουν δωρεάν είσοδο στο γήπεδο για όποιον θέλει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.