Εύκολη η ψυχολογική διαχείριση του ντέρμπι για τον Ολυμπιακό Β.

Στην καλή αγωνιστική προετοιμασία, την τακτική και στα νέα πράγματα που θέλει να περάσει στους παίκτες του έχει ρίξει το βάρος ο Τίμος Καβακάς ενόψει του ντέρμπι με τη Νίκη.

Κι αυτό γιατί η ψυχολογική διαχείριση εντός τέτοιου ματς είναι το εύκολο κομμάτι της υπόθεσης, καθώς οι παίκτες ξέρουν από την πρώτη στιγμή που ήρθαν στον Ολυμπιακό τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για την ομάδα και τους φιλάθλους της και δε θέλουν καμία ειδική ομιλία, για να αποκτήσουν κίνητρο.

Αντιθέτως, καταλαβαίνουν από μόνοι τους, χωρίς να χρειαστεί να τους πει κανένας προπονητής, κανένας διοικητικός παράγοντας και κανένας οπαδός, ότι αυτή η αναμέτρηση είναι κάτι το ξεχωριστό και πως αν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα γι’ αυτούς θα γίνουν ήρωες στα μάτια του κόσμου τους. Βεβαίως, η δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε η ομάδα με τις δύο απώλειες που είχε με Α.Ε. Καραϊσκάκης και Διαγόρα Σεβαστής είναι ικανή, για να έχουν όλοι μεγάλη θέληση να αγωνιστούν και να προσφέρουν, αλλά σίγουρα το όνομα του αντίπαλου είναι ένας λόγος παραπάνω, προκειμένου να βάλουν τα … πολύ δυνατά τους γι’ αυτό το ματς.

Εξάλλου, έχουν πληροφορηθεί ότι στο γήπεδο που θα αγωνιστούν την Κυριακή πως ο Ολυμπιακός έχει να φύγει νικητής από το 1981, όπως και γενικότερα με τη Νίκη γηπεδούχο αυτή ήταν η τελευταία φορά που οι ερυθρόλευκοι πήραν το διπλό και ξέρουν πως, αν πετύχουν κάτι αντίστοιχο, θα γράψουν ιστορία και θα έχουν να λένε ότι κατάφεραν αυτό που εδώ και 35 χρόνια μοιάζει ακατόρθωτο.

Από κει και πέρα δεν υπάρχει μόνο το γόητρο, καθώς ένα τρίποντο θα επιτρέψει στους ερυθρόλευκους να κρατήσουν τουλάχιστον αναλλοίωτη τη διαφορά με τις προπορευόμενες ομάδες, με τον Διαγόρα Σεβαστής, που έχει δύο πόντους παραπάνω, να έχει θεωρητικά εύκολο έργο με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου στην έδρα του και τον Απόλλωνα Λάρισας, που έχει ένα βαθμό περισσότερο από τον Ολυμπιακό, να φιλοξενεί την Α.Ε. Καραϊσκάκης στη Φιλιππούπολη.

Αγωνιστικά, τα πράγματα είναι γνωστά, με τις απουσίες των Οικονόμου και Μπρίτος, που θα φέρουν τη μετατόπιση του Σταύρου κατά πάσα πιθανότητα στο κέντρο και την συμμετοχή στην ενδεκάδα του Ευθυμιάδη. Για αύριο Παρασκευή είναι προγραμματισμένη μία προπόνηση στις 15.00, που είναι η τελευταία δυνατή και σ’ αυτήν αναμένεται να οριστικοποιήσει η τεχνική ηγεσία τις επιλογές της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.