Έφτασε Λίβερπουλ και τέθηκε σε καραντίνα 15 ημερών ο Τσιμίκας

Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μετά από έλεγχο που έγινε από την UEFA. Ο ακραίος αμυντικός της Λίβερπουλ δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Σλοβενία, επειδή ανέβασε δέκατα, έμεινε απομονωμένος (εδώ και τρεις ημέρες δεν έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα) και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε, έδειξαν πως είναι θετικός στον Covid-19.

Ο “Τσίμι” θα μείνει μέσα για 15 μέρες, όπως άλλωστε προβλέπει και το υγειονομικό πρωτόκολλο και φυσικά θα παρακολουθείται όλες αυτές τις ημέρες από το ιατρικό τιμ της Λίβερπουλ. Πάντως, δεν ήρθε σε επαφή με κανέναν στην Εθνική και αποχώρησε χωρίς να δει κάποιον προηγουμένως. Ήταν σε πλήρη απομόνωση, έστω και αν χθες (4/9) έγινε γνωστό ότι έχει κορωνοϊό.

Από την πρώτη στιγμή που εμφάνισε συμπτώματα, οι γιατροί της Εθνικής τον απομόνωσαν, ήταν κλεισμένος και αυτό βοήθησε να μην κολλήσει και άλλους. Άλλωστε τα αποτελέσματα για όλους τους υπόλοιπους ήταν αρνητικά. Πλέον, βρίσκεται στα χέρια του ιατρικού τιμ της Λίβερπουλ, η οποία άμεσα ενήργησε για να τον παραλάβει.

Πάντως, η ΕΠΟ ενημέρωσε πως αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των τεστ Covid-19, στα οποία υποβλήθηκαν χτες (4/9) τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

πηγή: gazzetta.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.