Εφτασε τις επτά ανανεώσεις ο Γ.Σ. Αλμυρού

Παραμένουν στον ΓΣ Αλμυρού ο Βαλαμούτης με τον Μυλωνά
Μετά τους Κοντοστάθη, Μαμούρα, Πολίτη, Παπούλια και Μασούρα, ο Γ.Σ. Αλμυρού ανακοίνωσε και την ανανέωση συνεργασίας με τους Ηλία Βαλαμούτη και Νίκο Μυλωνά, ενώ έχει ήδη αποκτήσει και τους Πελεκούδα και Παπουτσή.
Η ανακοίνωση για τον Βαλαμούτη: “Ο Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ηλία Βαλαμούτη για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Ο Ηλίας ο οποίος είναι γεννηθείς το 1996, έχει ύψος 1,94 και αγωνίζεται στη θέση του power forward. Είναι αθλητής που προέρχεται από την ακαδημία του Συλλόγου και την περσινή περίοδο αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους παίκτες στη διάρκεια των Play-Off και καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ένας αθλητής με προσήλωση στα αμυντικά και επιθετικά του καθήκοντα.
Η Διοίκηση του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ εύχεται στον Ηλία Δύναμη, Υγεία και πολλές επιτυχίες με την Κυανόλευκη φανέλα του Ιστορικού μας Συλλόγου”.
Η ανακοίνωση για τον Νίκο Μυλωνά: “Ο Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Νίκο Μυλωνά για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Ο Νίκος ο οποίος είναι γεννηθείς το 2003, έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται στις θέσεις των Guard. Είναι αθλητής που προέρχεται από την ακαδημία του Συλλόγου και την περσινή χρονιά βοήθησε στα μέγιστα με τη μαχητικότητά του και φέτος δηλώνει ακόμα πιο έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα στη National League 2.
Η Διοίκηση του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ εύχεται στον Νίκο Δύναμη, Υγεία και πολλές επιτυχίες με την Κυανόλευκη φανέλα του Ιστορικού μας Συλλόγου”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.