Έφυγαν ήδη 200 διαρκείας στον Ολυμπιακό Βόλου

Το εισιτήριο διαρκείας Silver των 80 ευρώ
Μεγάλη η ζήτηση

Από τη μέρα κιόλας της εκδήλωσης για την παρουσίαση των διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου, έφυγαν περίπου 200 διαρκείας, όπως ανέφερε, μιλώντας στο Ράδιο Ένα και την εκπομπή του Γιώργου Καρεκλίδη ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, που συγκεκριμένα τόνισε: «Χθες μόνο έφυγαν 200 διαρκείας… Πιστεύω σε μία βδομάδα να σπάσουμε το φράγμα των πεντακοσίων διαρκείας. Η ζήτηση είναι πάρα πολύ μεγάλη. Έχω να το δω πολλά χρόνια στην πόλη του Βόλου.

Αναφερόμενος ο κ. Τσιμπανάκος στην εκδήλωση στο ΠΑΡΚ επισήμανε: «Ήταν κάτι το διαφορετικό. Έχουμε πολλά χρόνια να ζήσουμε τέτοιες στιγμές. Ήταν μία παρουσίαση των διαρκείας και ο κόσμος δε χωρούσε. Βγήκε έξω στα μπαλκόνια. Ήταν κάτι πρωτοφανές και για μένα, αλά και για τον κόσμο πιο πολύ, που τον έχουμε συσπειρώσει. Είχαμε πολλά χρόνια να υπάρχει αυτό στην ομάδα. Θεωρώ ότι κάνουμε μία πολύ καλή δουλειά όσοι στελεχώνουν αυτήν την ομάδα και δουλεύουν μέρα νύχτα, ώστε ο Ολυμπιακός Βόλου να στηθεί σε σωστές βάσεις και να μη γίνονται λάθη, που έγιναν στο παρελθόν. Από κει και πέρα υπάρχει ένας διχασμός, όπως ξέρετε, αλλά αυτό εμάς μας αφήνει αδιάφορους, διότι ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη (σ.σ. αναφέρεται στον ΝΠΣ Βόλος).

Εμείς θα κάνουμε τα πάντα, για να είναι ο Ολυμπιακός Βόλου δυνατός και ενιαίος και να είναι σίγουροι όλοι, όπως είπα χθες, ότι το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Δε μας σταματάει κανείς. Η ομάδα αυτό που είναι να το κάνει θα το κάνει και θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Έχουμε πάρει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, που είναι και πολλοί καλοί χαρακτήρες και πιστεύω ότι την προσπάθειά μας πρέπει ν’ αγκαλιάσουν κι όλοι οι επιχειρηματίες της πόλης. Όσο κι αν κάποιοι είπαν να μη δώσουν χορηγίες ούτε στον Ολυμπιακό Β. ούτε στη Νίκη Βόλου, εύχομαι και στους δύο να δώσουν χορηγίες, γιατί αυτές είναι οι δύο πιο ιστορικές ομάδες της πόλης. Ευχαριστώ από την πλευρά μου όλους τους Βολιώτες επιχειρηματίες που  έχουν βοηθήσει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.