Εφυγε από τον πρωτοπόρο Σβορώνο και ανέλαβε τον Πιερικό ο Ν. Θεοδοσιάδης

Από τον πρωτοπόρο του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Σβορώνο αποχώρησε ο προπονητής Νίκος Θεοδοσιάδης, για να αναλάβει τον Πιερικό, που βρίσκεται μετά τη 16η αγωνιστική τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρώην πλέον ομάδα του.
Ετσι, ο 50χρονος τεχνικός επιστρέφει για μία έκτη (!) θητεία ως προπονητής στην ομάδα που αγωνίστηκε για οκτώ χρόνια ως ποδοσφαιριστής.
Η ανακοίνωση του Πιερικού: “Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή, Σάκη Παπαβασιλειου, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρα του.
Νέος προπονητής του Πιερικού είναι ο Νίκος Θεοδοσιάδης, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο Θανάση Παπαδόπουλο και αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα, καθώς το απόγευμα της Παρασκευής θα προπονήσει τη νέα του ομάδα.
Δήλωση του νέου προπονητή του Πιερικού, Νίκου Θεοδοσιάδη: “Ο Πιερικός αποτελεί κάτι πολύ σπουδαίο για μένα, είναι η ομάδα στην οποία αγωνίστηκα στο μεγαλύτερο κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου καριέρας και υπηρέτησα άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν από τη θέση του προπονητή.
Όταν σε καλεί ο Πιερικός οφείλεις να ανταποκρίνεσαι και αυτό έπραξα, γνωρίζοντας την πίεση και τις απαιτήσεις της αποστολής μου.
Είμαι εδώ για την επίτευξη της ανοδου στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, Θανάση Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη του, όπως ευχαριστώ και τη διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου για την κατανόηση που επέδειξε σεβόμενη την απόφασή μου”.
Πιο μπροστά ο Σβορώνος είχε εκδώσει την ακόλουθη ανακοίνωση: “Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Νίκο Θεοδοσιάδη.
Ο 51χρονος τεχνικός ανέλαβε το “κιτρινόμαυρο τιμόνι” τον Νοέμβριο του 2022 και συνέδεσε το όνομά του με σπουδαίες επιτυχίες για τον σύλλογο.
Την περσινή σεζόν κατάφερε να πετύχει με τον ΓΑΣ τον πολυπόθητο στόχο της παραμονής στη Γ’ Εθνική κατηγορία ενώ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έφτιαξε μία “καλοκουρδισμένη” μηχανή, με την ομάδα μας να βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 37 βαθμούς, έχοντας την κορυφαία επίθεση στην κατηγορία με 33 γκολ ενεργητικό και κερδίζοντας από το φίλαθλο κοινό το χειροκρότημα για το εξαιρετικό της ποδόσφαιρο.
Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου εύχεται στον κ. Θεοδοσιάδη τα καλύτερα για το μέλλον τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο!”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.