Έγινε η πρώτη συνάντηση των αγωνιστικών τμημάτων του B.C. Volos

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο κλειστό “Βάκης Παρασκευόπουλος” η πρώτη συνάντηση των αγωνιστικών τμημάτων του B.C. Volos με την παρουσία πολλών αθλητών και αθλητριών, του προπονητικού τιμ και με αρκετούς γονείς στις κερκίδες. Ο τεχνικός Δ/ντης κ. Καρακατσούνης Ιωάννης και ο υπεύθυνος υποδομής κ. Καρακατσούνης Κων/νος ανέλυσαν τα προγράμματα των προπονήσεων για κάθε τμήμα, τους στόχους της ομάδας, τη λειτουργία της και παρουσίασαν το προπονητικό τιμ, τους κ.κ. Καραγιώργο Δημήτρη και Ρούση Δημήτρη, οι οποίοι θα προπονούν τα τμήματα του B.C. Volos φέτος. Κατόπιν πήραν τον λόγο οι προπονητές και ο καθένας ανέπτυξε τη φιλοσοφία του και τον τρόπο της δουλειάς του.

Στη συνέχεια το προπονητικό τιμ απάντησε σε ερωτήσεις των αθλητών – αθλητριών και των γονέων τους.  Στο τέλος δόθηκαν τα προπονητικά προγράμματα και από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι προπονήσεις για τα τμήματα, ενώ βγήκαν οι καθιερωμένες φωτογραφίες.

Επίσης την ερχόμενη Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου θα γίνει στις 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας η πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων της υποδομής μας, γι’ αυτό καλούνται όλοι οι μικροί αθλητές μας να δώσουν το παρών μαζί με τους γονείς τους.

Οι εγγραφές συνεχίζονται σε όλα τα τμήματα για τη νέα χρονιά. Τηλ. επικοινωνίας: 6987048486-6946284232-6973881647. Το B.C. Volos ανακοινώνει επίσης με χαρά τη συμμετοχή της ομάδας στη μεγάλη εκδήλωση που θα γίνει στο Τσαλαπάτα την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου με τη διεξαγωγή 3on3 μαζί με όλα τα άλλα αθλήματα… Η συμμετοχή των παιδιών είναι εντελώς δωρεάν!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.