«Εισαγγελική παρέμβαση για το ΝΠΣ Βόλος-Άρης»

Πειθαρχική έρευνα για τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο του αγώνα του ΝΠΣ Βόλος με τον Άρη, ξεκίνησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το blog «dikisports».

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikisports.blogspot.gr ο Κώστας Σπυρόπουλος έχει ζητήσει ήδη έκθεση από την Αστυνομική διεύθυνση της Μαγνησίας, τον παρατηρητή της Λίγκας και άλλους εμπλεκόμενους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ο εισαγγελέας ενδέχεται να ασκήσει διώξεις είτε σε φυσικά πρόσωπα είτε σε ΠΑΕ.

Aπό την άλλη, σε δημοσίευμα του sportime.gr για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρεται ότι ο κ. Σπυρόπουλος σκοπεύει να φτάσει σε βάθος την υπόθεση καθώς δεν θα εξετάσει μόνο το θέμα των επεισοδίων στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου αλλά και το κατά πόσο τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με τον Covid-19.

Τα στοιχεία που θα λάβει σοβαρά υπόψιν του, θα προέρχονται τόσο από τις εκθέσεις όλων των αρμοδίων οργάνων αλλά και από το φωτογραφικό υλικό που υπάρχει από τις κάμερες του γηπέδου.

Επίσης, θα ελεγχθεί το κατά πόσο οι οπαδοί του Άρη είχαν αγοράσει εισιτήρια και αν ευσταθούν οι καταγγελίες πως η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος κλείδωσε τις πόρτες, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του Super 3.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.