Εισβολή Λιόλιου στα γραφεία της ΕΟΚ!

Λίγο πριν την συνεδρίαση της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, ο Βαγγέλης Λιόλιος έκανε… ντου στα γραφεία και απείλησε με μηνύσεις!

Νέο… επεισόδιο στην θητεία της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ. Λίγο πριν την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης, ο Βαγγέλης Λιόλιος έκανε… ντου στα γραφεία της Ομοσπονδίας και απείλησε πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Λίγο αργότερα, ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ αποχώρησε, χωρίς να συμβεί κάτι άλλο. Επίσης, αναμένεται ανακοίνωση από την πλευρά του και εκεί ίσως ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το τι έγινε.

Xθες ο Βαγγέλης Λιόλιος έκανε και δηλώσεις με αφορμή την ανακοίνωση από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ θέτει ως προτεραιότητα στα θέματα του σημερινού Δ.Σ. της ομοσπονδίας μπάσκετ τον “οδικό χάρτη επανέναρξης Ακαδημιών και αναπτυξιακών τμημάτων” ενώ κάνει λόγο για την επιστροφή στις προπονήσεις της Α2 Γυναικών.

Αναλυτικά η δήλωση του Λιόλιου:

“Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων για τις αθλητικές δραστηριότητες, το πρώτο και πιο επείγον θέμα που πρέπει να συζητηθεί στο σημερινό Δ.Σ. της ΕΟΚ, είναι ο οδικός χάρτης επανέναρξης των Ακαδημιών και των προπονήσεων των αναπτυξιακών τμημάτων, εν αναμονή της απόφασης της 10ης Μαΐου. Παράλληλα, πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια από την ΕΟΚ (έστω και καθυστερημένα για μια ακόμη φορά) για την επανέναρξη προπονήσεων της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών που δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτές που ξεκινούν και πάλι τις δραστηριότητές τους.

Βαγγέλης Λιόλιος”

 

Sdna, Basketa

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.