Εκλεισε θέση από τώρα στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ με τεσσάρα

Μονομαχία "Ντέλια"-Ουάρντα

Ο ΠΑΟΚ δεν επέτρεψε στον Πανσερραϊκό να αμφισβητήσει ούτε λεπτό την ανωτερότητά του, νίκησε εύκολα με 0-4 στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, τον μοναδικό που γινόταν για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, και ουσιαστικά έκλεισε θέση από τώρα στα ημιτελικά.

Οι Νάσμπεργκ με κεφαλιά (8′), Σάστρε με διαγώνιο σουτ (22′), Μάρκος Αντόνιο (69′) με σουτ εκτός περιοχής μετά την πάσα του Κωνσταντέλια και Αντρίγια Ζίβκοβιτς (78′) με καταπληκτικό πλασέ μετά από νέα ασίστ του Κωνσταντέλια πέτυχαν τα γκολ του ΠΑΟΚ, που έχασε και πέναλτι με τον Μπράντον Τόμας στο 60’.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Θυμιάνης, Διαμαντής (61′ Μπέργκστρεμ), Πηλέας, Ντανκερλούι, Μορέιρα (61′ Στάικος), Οικονόμου, Μούργος (73′ Τομάς), Σοφιανός (46′ Ουάρντα), Μασκανάκης, Γούλερι (61′ Μπετανκόρ).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε (79′ Κετζιόρα), Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (79′ Μεϊτέ), Τσιγγάρας (70′ Τάισον), Αντρ. Ζίβκοβιτς (79′ Μουργκ), Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μπράντον Τόμας (70′ Τζίμας)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.