Έκοψαν πίτα οι Βετεράνοι της Νίκης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν το βράδυ της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, με τους διοργανωτές να εκφράζουν την ικανοποίησή τους, καθώς αναφέρουν ότι ο αριθμός των προσελθόντων ήταν  ανέλπιστα μεγάλος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τόσο ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης Στέργιος Φάτσης, όσο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αλέξης Παπακωνσταντίνου.

Όπως αναφέρουν οι βετεράνοι: «Στην ωραία παρέα μας έδωσαν το παρόν μέλη της ΠΑΕ, ο προπονητής κ. Βοσνιάδης, καθώς και εκπρόσωποι των τριών συνδέσμων φιλάθλων της Νίκης. Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Όμιλος Φιλάθλων, κερδίζοντας το φλουρί που αντιστοιχούσε σε μια ασφάλεια αυτοκινήτου. Στην συνέχεια η πρόεδρος του ομίλου προσέφερε το φλουρί στην ερασιτεχνική Νίκη για την κάλυψη των αναγκών της. Η βραδιά έκλεισε με τον ποιο ιδανικό τρόπο ακούγοντας και τραγουδώντας  λαϊκά τραγούδια από την υπέροχη κομπανία που απαρτίζεται από τα μέλη μας Τζοβάρα Α. (μπαγλαμάς), Ναλμπάντης Θ. (τραγούδι). Δίπλα τους παρέστησαν ο Τριανταφυλλόπουλος Μ., παλαίμαχος του Αχιλλέα Φαρσάλων (μπουζούκι), και ο Μπαντής Στ. (κιθάρα).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.