Έκοψε την πίτα του ο Ολυμπιακός Βόλου και ζήτησε ισονομία

Έκοψε το Σάββατο (26/1) την πίτα του ο Ολυμπιακός Βόλου στο Πνευματικό Κέντρο στην οδό Καρτάλη. Το παρών έδωσαν οι αθλητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου, η διοίκηση, πολιτικοί φορείς, όπως οι υποψήφιοι δήμαρχοι Νάνσυ Καπούλα και Ιάσονας Αποστολάκης, αλλά και πολύς κόσμος, που σχεδόν γέμισε την αίθουσα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκος Τσεκούρας, στον χαιρετισμό του τόνισε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι απλά ένα σωματείο, αλλά η ιστορία αυτής της πόλης και ο πρεσβευτής της, ενώ ζήτησε ισονομία και ισότητα, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο Αθλητικό Κέντρο της Άλλης Μεριάς και στο ΕΑΚ.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο πατήρ Επιφάνιος, ενώ πριν την κοπή τους παριστάμενους διασκέδασαν οι χορευτές της σχολής Dance Studio, που φορούσαν φανέλες της ομάδας. Σε ό,τι αφορά τις βραβεύσεις αυτές αφορούσαν τους παλαίμαχους Λάκη Βλαχάβα και Σταύρο Μανθογιάννη, που τίμησαν τα χρώματα της ομάδας τη δεκαετία του ’60, αλλά και την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για την άνοδο στη Γ’ Εθνική και το νταμπλ στην ΕΣΚΑΘ, την αρσιβαρίστρια Ειρήνη Γαλανή  για τα τρία μετάλλια που κατέκτησε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων, ενώ βραβεύτηκαν και οι κολυμβητές και κολυμβήτριες που πέτυχαν διακρίσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.