Εκτός για τις υπόλοιπες αγωνιστικές ο Ιωαννίδης στον Θησέα, τιμωρημένος ο Οικονόμου

Εκτός για τις υπόλοιπες αγωνιστικές ο Ιωαννίδης του Θησέα μετά από τραυματισμό στο γόνατο

Χωρίς δύο βασικές του μονάδες θα αγωνιστεί την Κυριακή στον Αλμυρό απέναντι στον τοπικό Γυμναστικό ο Θησέας, που θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα με όλες του τις δυνάμεις, προκειμένου να φτάσει ακόμη πιο κοντά στον στόχο της κατάκτησης της δεύτερης θέσης.

Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν ο Οικονόμου, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, αλλά και ο Ιωαννίδης, που τραυματίστηκε στο γόνατο στο προηγούμενο ματς με τον Ηρακλή Λάρισας και θα μείνει εκτός για τις υπόλοιπες αγωνιστικές, ενώ με μία πρώτη εκτίμηση ο συνολικός χρόνος απουσίας του θα φτάσει στους τρεις μήνες. Φυσικά και πάλι απόντας θα είναι ο Ζάχος λόγω ρήξης χιαστού, ενώ ο Θάνος Κυρίτσης αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις, αλλά θα μπει στην αποστολή. Θετικό είναι ότι επιστρέφει ο αδερφός του Γιάννης από τιμωρία.

Σε δήλωση που έκανε στο magnesiasports ο προπονητής του Θησέα Αγριάς, Λάκης Μπακάλης, επισήμανε: «Πρόκειται για ένα μαγνησιωτικό ντέρμπι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα φορμαρισμένο Αλμυρό αυτή τη στιγμή, που καίγεται για βαθμούς, και σε μία δυνατή έδρα. Θέλουμε να μείνουμε στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, που θα είναι η αμοιβή των παικτών για τη δουλειά που έχουν κάνει όλη τη χρονιά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.