“Έλαμψαν” οι συγχρονίστριες του ΝΟΒ-Α στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Με πέντε μετάλλια επέστρεψαν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι συγχρονίστριες του ΝΟΒ-Α. Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος τονίζονται τα εξής:

“Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της χρονιάς, αυτό της Ανοιχτής κατηγορίας. Η ομάδα μας συμμετείχε σε όλα τα αγωνίσματα με 17 αθλήτριες και κατέκτησε 5 μετάλλια, 3 ασημένια και 2 χάλκινα.

Πιο αναλυτικά οι επιτυχίες ήρθαν από τη δεύτερη κιόλας μέρα, όπου στον πρώτο τελικό, αυτό του τεχνικού ομαδικού, η ομάδα αποτελούμενη από τις Κοφίδη Βασιλική, Γκαγιάννη Νεφέλη, Φραγκάκη Ελένη, Κουτσελίνη Αναστασία, Παγώνη Ευθαλία-Δέσποινα, Τσέντζου Παρασκευή, Ζωή Καράγγελου, Δεληγιάννη Ελένη, Ουρανίτσα Δήμητρα (αναπλ.) εκτέλεσε ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και στο τελικό του ελεύθερου ομαδικού οι αθλήτριες Κοφίδη Βασιλική, Γκαγιάννη Νεφέλη, Φραγκάκη Ελένη, Κουτσελίνη Αναστασία, Τσέντζου Παρασκευή, Δεληγιάννη Ελένη, Ιωάννου Χρυσούλα, Παγώνη Ευθαλία-Δέσποινα, Φράγγου Ελένη (αναπλ.), παρουσιάζοντας ένα πολύ δυναμικό πρόγραμμα κέρδισαν το ασημένιο μετάλλιο. Στον ίδιο τελικό, συμμετοχή υπήρχε και από δεύτερο ομαδικό το οποίο αποτελούνταν από τις Ουρανίτσα Δήμητρα, Καράγγελου Ζωή, Γρηγορίου Κωνσταντίνα, Μαντζαφλέρη Γεωργία, Τιλελή Δήμητρα, Καραγιάννη Κυριακή, Καραγιάννη Ιφιγένεια, Ντόβα Μελίνα.

Το πρωί του Σαββάτου, στον πρώτο τελικό της ημέρας αυτό του τεχνικού σόλο, οι αθλήτριές μας παρά το νεαρό της ηλικίας τους κατάφεραν να αποσπάσουν πολύ θετικά αποτελέσματα με τη Φραγκάκη Ελένη να κατακτά την 4η θέση και την Παγώνη Ευθαλία-Δέσποινα να βρίσκεται στην 8η θέση.

Στη συνέχεια, στον τελικό του τεχνικού ντουέτο οι Κοφίδη Βασιλική, Γκαγιάννη Νεφέλη, Ιωάννου Χρυσούλα (αναπλ.) κατέλαβαν την 4η θέση και οι Φραγκάκη Ελένη, Κουτσελίνη Αναστασία την 5η θέση! Στον τελευταίο τελικό του Σαββάτου, στον τελικό του combo, οι Κοφίδη Βασιλική, Γκαγιάννη Νεφέλη, Φραγκάκη Ελένη, Κουτσελίνη Αναστασία, Τσέντζου Παρασκευή, Δεληγιάννη Ελένη, Ουρανίτσα Δήμητρα, Φράγγου Ελένη, Καραγιάννη Κυριακή, Ιωάννου Χρυσούλα, Μαντζαφλέρη Γεωργία (αναπλ.), Παγώνη Ευθαλία-Δέσποινα (αναπλ.) “έλαμψαν” και κέρδισαν ακόμα ένα ασημένιο μετάλλιο.

Την τελευταία μέρα των αγώνων και στο πρώτο τελικό της ημέρας, αυτό του ελεύθερου σόλο, η Κοφίδη Βασιλική κατάφερε να βρεθεί στη 3η θέση, κατακτώντας έτσι ακόμα ένα μετάλλιο, με τη μικρότερη Φραγκάκη Ελένη, μετά από μια ωραία εκτέλεση του προγράμματός της να βρίσκεται στην 6η θέση!

Στο τελικό του ελεύθερου ντουέτο την 4η θέση κατέκτησαν οι:  Κοφίδη Βασιλική, Γκαγιάννη Νεφέλη, Ιωάννου Χρυσούλα(αναπλ.) και στην 5η θέση οι Φραγκάκη Ελένη, Κουτσελίνη Αναστασία!

Τέλος, στον τελικό του Highlight οι αθλήτριές  μας, Κοφίδη Βασιλική, Γκαγιάννη Νεφέλη, Φραγκάκη Ελένη, Κουτσελίνη Αναστασία, Τσέντζου Παρασκευή, Δεληγιάννη Ελένη, Ουρανίτσα Δήμητρα, Γρηγορίου Κωνσταντίνα, Φράγγου Ελένη, Ιωάννου Χρυσούλα, Μαντζαφλέρη Γεωργία (αναπλ.), Καραγιάννη Κυριακή (αναπλ.), κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο μετά από μια αρκετά καλή εμφάνιση.

Ο πρόεδρος  Ομίλου, κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς, και τα μέλη του Δ.Σ. απευθύνουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες, στους προπονητές τους, Κυριάκο Τάσιο και Δήμητρα Ζαντερίου, και σε όσους συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία και εύχονται καλή συνέχεια με περισσότερες επιτυχίες στα επόμενα πανελλήνια πρωταθλήματα”.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.