Ελπίζει σε μεγαλύτερη ανταπόκριση του κόσμου ο Καντούτσης

Την ελπίδα του για μεγαλύτερη βοήθεια από τον κόσμο στον δεύτερο γύρο εξέφρασε σε σύντομες δηλώσεις του ο κεντρικός αμυντικός της Νίκης Βόλου, Τάσος Καντούτσης, στο site liganews.gr, όπου έκανε λόγο και για τη θέλησή του ν’ αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες

Αρχικά ρωτήθηκε για τον τέταρτο όμιλο, στον οποίον συμμετέχει η ομάδα του και απάντησε: «Το επίπεδο του τέταρτου ομίλου είναι αρκετά ανταγωνιστικό όλες οι ομάδες παλεύουν για τη νίκη αλλά σίγουρα ξεχωρίζουμε εμείς και ο Ολυμπιακός Βόλου».

Για τους ομαδικούς και ατομικούς στόχους επισήμανε: «Ξεκάθαρα είναι η άνοδος και θα παλέψουμε μέχρι τέλους γι’ αυτό. Όσον αφορά τους ατομικούς μου στόχους, θέλω να επιστρέψω και να αγωνιστώ εκ νέου στις μεγαλύτερες κατηγορίες».

Για τον κόσμο της Νίκης, τέλος, ανέφερε: «Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για τη μέχρι στιγμής στήριξη του και ελπίζουμε σε ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση στο δεύτερο γύρο πρωταθλήματος».

Κατά τα λοιπά, σήμερα Παρασκευή (28/12) επιστρέφουν οι κυανόλευκοι στο γήπεδο μετά την πενθήμερη άδεια των Χριστουγέννων, ενώ θα μπουν σε μία σειρά και οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ… Ήδη παρελθόν αποτελεί ο Λάιος, χωρίς να έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, ενώ κατά πάσα πιθανότητα ακολουθούν τον δρόμο της εξόδου ο Χρήστος Τζιώρας και ο Κρίστοφερ Μακενγκό.

Πάντως, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Νίκου Ιμεράι, που μίλησε πριν τα Χριστούγεννα στον Sport Fm 89.5 με την επιστροφή των παικτών θα έχουμε και τις πρώτες ανακοινώσεις, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν πολύ προχωρημένες υποθέσεις και σήμερα-αύριο είναι πιθανόν να μάθουν οι φίλαθλοι της Νίκης κάποια μεταγραφή. Στις ίδιες δηλώσεις ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου είχε εκφράσει την ικανοποίησή του για την αξιόλογη πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ συμπλήρωσε πως η Νίκη είναι χτισμένη για πρωταθλητισμό και μέσα στους στόχους μας. Παράλληλα, εξέφρασε την πίστη του πως όλα θα πάνε καλά, ενώ έκανε λόγο για μία από τις καλύτερες περιόδους των τελευταίων χρόνων για τους κυανόλευκους.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.