Έναρξη προπονήσεων στην ακαδημία χαντμπολ του Κενταύρου Αγριάς

Την έναρξη των προπονήσεων των τμημάτων υποδομής ανακοινώνει η Ακαδημία Χαντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Αναλυτικά σε αυτή αναφέρονται τα παρακάτω:
«Η Α.Γ.Ε. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει ότι η έναρξη προπονήσεων των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας Handball θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022, ώρα 20:30. Οι μικροί μας φίλοι και οι μικρές μας φίλες που επιθυμούν να γνωρίσουν ένα από τα πιο συναρπαστικά ομαδικά αθλήματα και είναι γεννημένοι/ες μεταξύ 2006 και 2012, παρακαλούνται να βρίσκονται στο ΕΑΚ Βόλου (Σταδίου 1,Νέα Δημητριάδα) με αθλητική περιβολή. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από 20:30 – 22:00.
Το Τμήμα υποδομής θα λειτουργεί υπό τις οδηγίες του Υπεύθυνου Ακαδημίας Γιώργου Καλαποδά ενώ για εγγραφές ή για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο 6974974087.
Με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα πάντα το καλύτερο για τα παιδιά, καλούμε όλους να στηρίξουν τη νέα φετινή προσπάθεια. Άλλωστε, ο σκοπός της ακαδημίας μας είναι η παιδαγωγική προσέγγιση του handball με βασικό στόχο τη ψυχαγωγία όλων όσων εμπλέκονται.
Μέσα από την ακαδημία τα παιδιά να αναπτύσσουν την αντίληψη, την προσοχή, την ταχύτητα αντίδρασής τους, τη φαντασία, την επινόησή τους και τη δημιουργικότητά τους, να πειθαρχούν μέσα και έξω από το γήπεδο, και να μείνουν μακριά από κακές συνήθειες.
Για την υλοποίηση αυτού του στόχου οπωσδήποτε απαιτείται η ουσιαστική και σωστή συμμετοχή των γονέων. Σας θέλουμε όλους κοντά μας»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.