Ενας ακόμη τελικός για τις Βολιώτισσες Καράγγελου – Φραγκάκη

Με την εθνική του ελεύθερου ομαδικού στο Παγκόσμιο υγρού στίβου

Σε έναν ακόμη τελικό πέρασε η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, που συμμετέχουν οι Βολιώτισσες Καράγγελου – Φραγκάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Φουκουόκα.

Η εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης, που την Τρίτη ήταν 5η στον τελικό του τεχνικού προγράμματος του ομαδικού, σήμερα εξασφάλισε και την πρόκριση στον αυριανό (21/7, 13:30) τελικό του ελεύθερου προγράμματος του ομαδικού, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Φουκουόκα. Οι Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Μαρία-Έλλη Αλζιγκούζη, Σοφία Μαλκογεώργου, Δανάη Καριώρη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Μαρία Καραπαναγιώτου, Ελένη Φραγκάκη και Ζωή Καράγγελου συγκέντρωσαν 221.8460 βαθμούς και κατέλαβαν την ένατη θέση στον προκριματικό, που έγινε τα ξημερώματα. Η ελληνική ομάδα δεν κατάφερε να «βγάλει» όλο το πρόγραμμά της («έχασε» τέσσερις ασκήσεις), κάτι που σημαίνει ότι έχει περιθώρια για μία καλύτερη εμφάνιση στον τελικό.

Μακράν κορυφαία του προκριματικού ήταν η Κίνα με 322.2731 βαθμούς, ακολουθούμενη από την Ισπανία (294.9313β.) και την Ιαπωνία (293.4522β.).

Ο Τελικός του Ελεύθερου Ομαδικού είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (21/7) στις 13:30.

Σήμερα 20/7 το μεσημέρι (13:30 ώρα Ελλάδας) οι Ευαγγελία Πλατανιώτη / Σοφία Μαλκογεώργου αγωνίζονται στον Τελικό Ελεύθερου Ντουέτου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.