Ένας κορμός πάντως μένει στον Ολυμπιακό Βόλου

Από την τελευταία περίοδο για την ερχόμενη...

Κατσαγεωργίου και Καμπέρης είναι δύο λοιπόν παίκτες που αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό Βόλου και την τελευταία χρονιά στη Γ’ Εθνική και δεν είναι οι μόνοι που παραμένουν στο δυναμικό της ομάδας, όπως ανακοινώθηκε…

Άλλωστε, έχουν προηγηθεί οι γνωστοποιήσεις παραμονής των Αναστασίου, Σκοπελίτη, Παπαϊωάννου, Παπαδήμου και Καρατσόλη, χωρίς ν’ αποκλείεται να δοθεί και συνέχεια.

Συνολικά μέχρι στιγμής επτά παίκτες παραμένουν στο δυναμικό της ομάδας από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Από την άλλη, Πετράκος, Τζέκα, Κούλπας, Μπλατσέρης, Κακάμης και Σταυράκης θα είναι τα νέα πρόσωπα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στους «ερυθρόλευκους» και αναμένονται βέβαια κι άλλα.

Με επτά ποδοσφαιριστές πάντως να παραμένουν στο δυναμικό του Ολυμπιακό Βόλου φαίνεται ότι ένα σημαντικό κομμάτι του περσινού κορμού συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «ερυθρόλευκους».

Από την άλλη όμως, όταν είχε ανακοινωθεί η παραμονή του Αλέξανδρου Αναστασίου στην ομάδα, η νέα διοίκηση τόνιζε ρητά και κατηγορηματικά ότι: «Διαψεύδουμε τα σενάρια ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα βασιστεί στον περσινό του κορμό. Πρώτον, έχουμε πλήρη εικόνα για το τι γινόταν πέρσι στην ομάδα και τις αδυναμίες της. Δεύτερον, θα εξηγήσουμε βήμα-βήμα τη λογική μας στη στελέχωση και δημιουργία της ομάδας και τη λογική της»…

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.