Ενδιαφέρον από επιχειρηματίες να επενδύσουν χορηγικά στη Νίκη

Στο συμβούλιο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου που έγινε το βράδυ της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι υπάρχουν άτομα που έχουν δείξει ενδιαφέρον να επενδύσουν χορηγικά στην ομάδα, διαφημίζοντας φυσικά τις επιχειρήσεις τους. Συγκεκριμένα έγινε λόγος για ένα χορηγικό πακέτο που μπορεί να οδηγήσει σε οικονομική και κατ’ επέκταση αγωνιστική ισχυροποίησή της Νίκης.

Το συμβούλιο έγινε χωρίς τον Νίκο Ιμεράι, που έλειπε εκτός Βόλου και ήρθε αργά χθες στην πόλη. Πάντως, πρόλαβε να συνομιλήσει μετά το τέλος του συμβουλίου για λίγο με κάποια μέλη της Δ.Ε. Το παρών, ωστόσο, έδωσε ο ένας εκ των δύο προπονητών, Φάντζιο Μπούις. Ο σχεδιασμός, ενόψει της νέας σεζόν, έχει ήδη ξεκινήσει, με τη λήψη αποφάσεων να μην είναι δυνατή, βέβαια, εξαιτίας της απουσίας του βασικού χρηματοδότη της ομάδας, ενώ μην ξεχνάμε ότι ακόμη υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πάντως τονίστηκε ως κοινή διαπίστωση πως όλοι οι παίκτες θέλουν να μείνουν, γιατί είναι ευχαριστημένοι από τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα.

Οι πληροφορίες λένε πως οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ήδη μιλήσει με ποδοσφαιριστές και πως κάποιοι από αυτούς μπορούν να θεωρούνται ήδη “κλεισμένοι”. Στο “τραπέζι” έπεσε και το θέμα της Ακαδημίας, στην οποία άπαντες υπολογίζουν πάρα πολύ.

Οι παραιτήσεις Κουτσούκη και Σουγγάρη επανέλαβαν οι διοικούντες ότι δε γίνονται δεκτές. Στόχος όλων στη Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης είναι η καλύτερη οργάνωση και σχεδιασμός της επιτροπής, με τη στελέχωσή της κι από άλλα άτομα. Μάλιστα εκτίμηση των διοικούντων είναι πως η ομάδα μπορεί να προχωρήσει χωρίς επενδυτή, αλλά με πολλούς υποστηρικτές της ομάδας που έχουν την οικονομική ευχέρεια να συνδράμουν.

Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, να σημειωθεί ότι θα γίνει απολογιστική Γενική Συνέλευση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.