Ενεργό το ενδιαφέρον των Ελληνοαμερικανών για τη Νίκη Βόλου

Ο Δημήτρης Αντωνάκας στη συνάντησή του με τον Στέργιο Φάτση στη Λαμία
«Οι φίλαθλοι δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν για την καθαρότητα των προθέσεων μας», τονίζουν

Με μια λιτή ανακοίνωση, ο Αιολικός γνωστοποίησε πως από χθες  1η Αυγούστου περνά στα χέρια της εταιρείας «A.S.M», αφού επήλθε συμφωνία με τους εκπροσώπους των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών και συγκεκριμένα με τον νομικό σύμβουλο αυτής, Βασίλη Μουτσουγιάννη.

Η εταιρεία αυτή αναλαμβάνει διοίκηση και μάνατζμεντ, ενώ στο διοικητικό συμβούλιο θα μείνουν από την παλιά διοίκηση μόνο ο Παντελής Βερρής και ο Παναγιώτης Κουλουκάκης.  Οι εκπρόσωποι του Αιολικού, Α’ και Β’ Αντιπρόεδροι του ΔΣ, Παντελέων Βερρής και Παναγιώτης Κουλουκάκης, συμφώνησαν με τους εκπροσώπους της εταιρείας «Α.S.M.», παρουσία του νομικού συμβούλου της εταιρείας Βασίλη Μουτσουγιάννη, για την ανάληψη της διοίκησης και του management της ιστορικής ομάδας της Μυτιλήνης.

Η εταιρία που αναλαμβάνει την ομάδα, δεν επιθυμεί προς το παρόν να δοθούν ονόματα στη δημοσιότητα, “τρέχοντας” ωστόσο από σήμερα κιόλας την εφαρμογή του σχεδιασμού της για τον Αιολικό. Και μπορεί να μην έχει διαρρεύσει κάποιο από τα ονόματα των  επιχειρηματιών που εκπροσωπούν την εταιρία, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες από το νησί, πρόκειται για εταιρία που ανήκει στην οικογένεια Αντωνάκα, που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να ηγηθεί διοικητικά και στην ομάδα της Νίκης Βόλου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magnesiasports.gr, η εμπλοκή της οικογένειας Αντωνάκα στον Αιολικό, είναι ανεξάρτητη από την πιθανή εμπλοκή τους στη Νίκη Βόλου. Όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον των Ελλήνων ομογενών, που θέλουν να ηγηθούν της προσπάθειας της ομάδας του Βόλου, το ενδιαφέρον εξακολουθεί να είναι ενεργό και πως ισχύει στο ακέραιο ότι ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι της εταιρίας στο δελτίο Τύπου που εκδόθηκε. «Οι φίλαθλοι της  Νίκης δεν έχουν κανέναν λόγο να  ανησυχούν για την ειλικρίνεια και την καθαρότητα των προθέσεων μας», τονίστηκε χαρακτηριστικά στο magnesiasports, που επικοινώνησε με την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών.

Κατερίνα Καρεκλίδου

«Θα μείνουμε μέχρι τέλους στη μάχη για το καλό της Νίκης Βόλου»
Με νεότερη ανακοίνωσή της, η εταιρία New England Pro Soccer επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του magnesiasports.gr ότι παραμένει ενεργό το ενδιαφέρον της για τη Νίκη Βόλου. Η πλευρά των κ.κ. Αθανασιάδη-Αντωνάκα ξεκαθαρίζει ότι θα επιμείνει στη διεκδίκηση της ανάληψης της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αναλυτικά: «Η εταιρία New England Pro Soccer διαβεβαιώνει προς πάσα κατεύθυνση και σε όλους τους τόνους πως ισχύει στο ακέραιο ό,τι ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι της (o Πρόεδρος Παύλος Αθανασιάδης και ο Αντιπρόεδρος Δημήτριος Αντωνάκας), στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε τη Δευτέρα 26 Ιουλίου.
Οι φίλαθλοι της Νίκης δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν για την ειλικρίνεια και την καθαρότητα των προθέσεων μας. Άλλωστε το έχουν ήδη καταλάβει πως από αλλού πρέπει να… φυλάγονται.
Εμείς θα παραμείνουμε στη διεκδίκηση της ιδιοκτησίας του συλλόγου μέχρι τέλους. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Όλα τα άλλα είναι άσχετα με το θέμα που τους “καίει” και αφορά το μέλλον για το καλό της ιστορικής ομάδας μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.