Ενισχύεται με Πελίγκο η Νίκη Βόλου

Προσθήκη στις θέσεις των ψηλών

H ενίσχυση της Νίκης Βόλου συνεχίζεται, με τον Αριστοτέλη Πελίγκο, που προσφάτως αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο και του Ολυμπιακού Βόλου να αποτελεί (καλώς εχόντων των πραγμάτων) παίκτη των «κυανόλευκων», ενισχύοντάς τους στη θέση του πάουερ φόργουορντ.

Ο 28χρονος Τρικαλινός ύψους 2,02 μ. καλαθοσφαιριστής, σύμφωνα με πληροφορίες του «Magnesianews» έχει δώσει ήδη τα χέρια με τη Νίκη Βόλου και εντάσσεται άμεσα στην προετοιμασία, με φόντο το πρωτάθλημα της National League 1, την πάλαι ποτέ Β’ Εθνική δηλαδή.

Η εμπειρία του αρκετή, αφού έχει ξεκινήσει το μπάσκετ από τον Κρόνο Τρικάλων στην Α1 ΕΣΚΑΘ,  για ν’ ακολουθήσουν οι Τρίκαλα BC (A2 Εθνική), Τιτάνες Παλαμά (Β’ Εθνική),  Ηλυσιακός (Γ’ Εθνική), Δαναοί Τρικάλων (Α1 ΕΣΚΑΘ), Νικόπολη Πρέβεζας (Γ’ Εθνική),  Πρωτέας Γρεβενών (Β’ Εθνική), ΑΓΣ Ιωαννίνων, ΑΟ Τρίκαλα, Εργοτέλης, Γλαύκος-Έσπερος (Γ’ Εθνική), Πήγασος Θυρέας και Αιολικός (όλες με συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πελίγκος είναι και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, και συνδυάζει με αυτήν του την ιδιότητα την ενασχόλησή του με το μπάσκετ.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.