ΕΟΚ: Νέος πρόεδρος ο Φάνης Χριστοδούλου

Ο Φάνης Χριστοδούλου αναδείχτηκε πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που θα δρομολογήσει τη διεξαγωγή των εκλογών της ΕΟΚ.

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά με την συμμετοχή 10 μελών, τα οποία εξέλαβαν την πλευρά της πρώην διοίκησης ως αποχωρήσασα, από την στιγμή με δική της πρωτοβουλία έγινε η πρώτη διακοπή ενώ στην συνέχεια ήταν αρνητική στο να συνεχιστεί και πρότεινε αναβολή.

Μπροστά στον κίνδυνο, λοιπόν να χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος, η παράταξη «Πρώτα το Μπάσκετ» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Φασούλα απέστειλε νέα πρόσκληση σε όλα τα μέλη της διοίκησης για να συνεχιστεί η συνεδρίαση με στόχο να ολοκληρωθεί η ψηφοφορία και να προκύψει η σύνθεση του Δ.Σ. της διοίκησης Πρωτοδικείου που έχει ως σκοπό να οδηγήσει την ομοσπονδία σε εκλογές μέχρι τις 31 Μαΐου.

Εν τέλει, ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ αναδείχτηκε πρόεδρος από τα μέλη τα οποία συμμετείχαν στη συνεδρίαση, πλην της πλευράς Βασιλακόπουλου που είχε προτείνει αναβολή για το μεσημέρι της Τρίτης 6/4, επικαλούμενη δήθεν μπέρδεμα με τις παραιτήσεις, μολονότι στην πρώτη συνεδρίαση υπήρξε απαρτία.

Πλέον τα πρακτικά της συνεδρίασης θα κατατεθούν την Τρίτη 6/4 στο Πρωτοδικείο ώστε να προχωρήσει η προκήρυξη των εκλογών της Ομοσπονδίας μπάσκετ.

gazzetta.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.