ΕΟΚ: Προκήρυξε εκλογές η προσωρινή διοίκηση Βασιλακόπουλου!

Για τις 30 Μαΐου και μάλιστα διά ζώσης, η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ απευθύνει πρόσκληση προς τα σωματεία-μέλη της, προκειμένου να πάρουν μέρος σε Γενική Συνέλευση αλλά και να προχωρήσουν σε αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου ΔΣ!

Πρόσκληση Γενικής Συνέλευσης των Σωματείων – Μελών της ΕΟΚ

Η πρόσκληση αναφέρει:

Καλούμε τα Σωματεία-Μέλη της Ομοσπονδίας σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 30 Μαΐου 2021 και ώρα 9.30 π.μ., που θα γίνει στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL (Βασ. Αλεξάνδρου 2 – τηλ. 210 7253725). Σε περίπτωση που καταστεί αναγκαία η αλλαγή του ως άνω αναφερομένου τόπου διεξαγωγής της Γ.Σ.  λόγω του covid 19, αυτό θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα στα σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας.

Θέματα ημερησίας διάταξης

  1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης
  2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  3. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού από 1/1/2020 μέχρι 31/3/2021
  4. Λογοδοσία και έκθεση πεπραγμένων – απαλλαγή του απερχομένου  αιρετού Δ.Σ. από κάθε ευθύνη.
  5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής (2 μελών)
  6. Αρχαιρεσίες για την Εκλογή α) Προέδρου και 18 τακτικών Μελών Δ.Σ. και β) 3 τακτικών μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής
  7. Εκλογή Τακτικού Εκπροσώπου της Ε.Ο.Κ. και Αναπληρωτή του στην Ε.Ο.Ε.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την επομένη ημέρα (Δευτέρα 31-5-2021) στις 9.30 π.μ., στον ίδιο χώρο ή λόγω του covid-19 σε άλλο χώρο που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα, με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

Στην περίπτωση αυτή, η Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία, ανεξάρτητα  του αριθμού των παρόντων Σωματείων.

Εφόσον στη διαδικασία συμμετέχουν όσα σωματεία έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο Μητρώο της ΓΓΑ, τότε δικαίωμα για κάτι τέτοιο από πλευράς Μαγνησίας έχουν οι Νίκη Βόλου, Ολυμπιακός Βόλου, Ίωνας Βόλου, Τιτάνες Αλμυρού, ΑΕΒ Διμηνίου, Ελευθεριακός, Ανόρθωση Βόλου, ΓΣ Αλμυρού, Αιολικός Βόλου, ΓΣ Βόλου, Ανάληψη Βόλου και BC Volos.