Επαφή του μπασκετικού Ολυμπιακού Βόλου με τον ΕΟΔΥ

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι άτομο που έκανε χρήση των εγκαταστάσεων του ΕΑΚ Βόλου και συγκεκριμένα του κλειστού γηπέδου, παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού, η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου είχε επαφή με τους υπευθύνους του ΕΟΔΥ, ώστε να μην βρεθεί μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις, ενόψει και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα μέλη της διοίκησης ενημέρωσαν το σύνολο της ομάδας και απευθύνθηκαν στους ειδικούς προκειμένου να λάβουν οδηγίες και να μην δημιουργηθούν απρόοπτα, έχοντας κατά νου ότι η ομάδα αντιμετώπισε προσφάτως τον Φίλιππο Βέροιας, όπου καταγράφονται ήδη έξι κρούσματα κορωνοϊού.

Η Διοικούσα Επιτροπή έλαβε οδηγίες από τον ΕΟΔΥ για το τι πρέπει να γίνει, τα μέτρα βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου ήταν εξάλλου ήδη σε ισχύ και στις προπονήσεις και στα φιλικά του Ολυμπιακού Βόλου οπότε τα μέλη της διοίκησης εμφανίζονται καθησυχαστικά.

Πληροφορίες πάντως του «Μagnesiasports» αναφέρουν ότι ήδη ο ΕΟΔΥ έχει ξεκινήσει ιχνηλάτηση για το περιστατικό, προκειμένου να φανεί αν έχει υπάρξει διασπορά του ιού ή όχι, ενώ ενήμεροι είναι όλοι οι υπεύθυνοι του Αθλητισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει η ΕΟΚ, ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 17:00 εντός έδρας την Αναγέννηση Λαμίας στις 17:00, για την 1η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.