Επέστρεψαν τα περήφανα κορίτσια της Καλλιτεχνικής

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (24/7) επέστρεψε από το 20ό Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Φουκουόκα η αποστολή της Εθνικής ομάδας Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στην οποία συμπεριλαμβάνονταν και οι Βολιώτισσες Ζωή Καράγγελου και Ελένη Φραγκάκη.

Μπορεί αυτή τη φορά να μην είχε μετάλλια στις αποσκευές της (όπως τα δύο πέρυσι στη Βουδαπέστη), έκανε, όμως, μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση, με συμμετοχές σε όλους τους τελικούς (πλην του acrobatic) και αρκετά καλά πλασαρίσματα, όπως η 4η και η 5η θέση της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στο Τεχνικό και Ελεύθερο Σόλο, η 5η θέση στο Τεχνικό Ομαδικό, η 6η των Ευαγγελία Πλατανιώτη / Σοφία Μαλκογεώργου στο Τεχνικό Νουέτο, που αφήνουν πολλές ελπίδες για καλύτερη συνέχεια και για εξασφάλιση συμμετοχής και διάκρισης  στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Στην αποστολή μετείχαν οι: Μαρία Αλζιγκούζη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου και Ευαγγελία Πλατανιώτη. Μαζί τους η τεχνική σύμβουλος Ελένη Κουγιά -και ως διεθνής κριτής-, η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αναστασία Γκούτσεβα και η συνεργάτιδά της Χριστίνα Θαλασσινίδου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.