Επέστρεψε στον πάγκο του Άνθιμου Γαζή ο Παναγιώτης Κουρούπης

Την επιστροφή του Παναγιώτη Κουρούπη στην τεχνική ηγεσία του Άνθιμου Γαζή μετά από τέσσερα χρόνια ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου.

Η πρώτη θητεία του Κουρούπη στον Άνθιμο Γαζή (2014-2017) είχε στεφθεί με επιτυχία αφού πέτυχε μεγάλες διακρίσεις με τον σύλλογο. Πιο συγκεκριμένα, όπως τονίζει η διοίκηση του συλλόγου στη σχετική ανακοίνωση, την πρώτη χρόνια η ομάδα κατέλαβε την 7η θέση, κατακτώντας όμως το Κύπελλο ήθους, συμπληρώνοντας ότι αυτό πιστώνεται σίγουρα στον ίδιο και τον ακέραιο χαρακτήρα του. Τη δεύτερη σεζόν η ομάδα κατετάγη 3η και έχασε την άνοδο στις λεπτομέρειες, ενώ την 3η σεζόν η ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, κερδίζοντας παράλληλα την άνοδο στην Α’ κατηγορία (2η φορά στην 45χρονη ιστορία του συλλόγου).

Πλέον, ο Κουρούπης μετά από μια διετία στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς όπου και εκεί πέτυχε την άνοδο στην Α’ κατηγορία το 2019, επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια και ξεκίνησε ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό σε συνεργασία με τους διοικούντες του συλλόγου καθώς και τον γενικό αρχηγό Παπαδή Θανάση που επίσης επέστρεψε στον σύλλογο.

Οι διοικούντες, με επικεφαλή τον πρόεδρο κ Παναγιώτου αλλά και ντόπιους παράγοντες που εδώ και αρκετά χρόνια εργάζονται για τον σύλλογο, για τον αθλητισμό της περιοχής καθώς και της προβολής του τόπου τους, συναντήθηκαν με το έμπειρο κόουτς και τον γενικό αρχηγό και δεν άργησαν να δώσουν τα χέρια αφού υπήρξε ταύτιση απόψεων και τέθηκαν από κοινού οι στόχοι για τη νέα αθλητική σεζόν που θα βρει τον σύλλογο στην Β’ κατηγορία, σε μια χρονιά που σίγουρα επικρατεί αβεβαιότητα λόγω της πανδημίας και των μέτρων του κορωνοϊού αλλά ελπίζουν να κυλήσει ομαλά και να επιστρέψουν όλοι στην κανονικότητα.