Επιλέγει Βαζάκα για προπονητή ο Ολυμπιακός Βόλου

Με αρκετούς προπονητές φαίνεται ότι μίλησε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο φαίνεται ότι καταλήγει στον Γιώργο Βαζάκα, για την τέταρτη κατά σειρά θητεία του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο της «ερυθρόλευκης» ομάδας.

Ο Γιώργος Βαζάκας αποχώρησε προσφάτως από την τεχνική ηγεσία του Ασπρόπυργου, με ασφαλείς πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι υπήρξε συνάντηση με τους διοικούντες του Ολυμπιακού Βόλου σε τουριστικό θέρετρο του Νομού Πιερίας, καθώς και ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν αίσιο τέλος.

Ο Γιώργος Βαζάκας βρέθηκε στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου την περίοδο 1998-200 ενώ ακολούθησε εκ νέου συνεργασία το 2012 και επιστροφή και πάλι το 2013, καθώς μεσολάβησε η παρουσία του στον Ηρακλή Ψαχνών. Βέβαια έχει περάσει από πολλές ομάδες, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι έχει βρεθεί στον πάγκο όλων σχεδόν των ομάδων της Θεσσαλίας με παρουσία σε εθνικές κατηγορίες, δηλαδή της Αναγέννησης Καρδίτσας, των Τρικάλων και του Τυρνάβου, για να ανακοινωθεί μάλιστα και τον Νοέμβριο του 2013 από την ΑΕΛ, αλλά την επομένη προσελήφθη από την τότε διοίκηση Πλεξίδα στη λαρισαϊκή ομάδα ο Γιώργος Στράντζαλης!

Ο ίδιος ο έμπειρος τεχνικός πάντως πάντως έχει εκφραστεί και για την αναδιάρθρωση, χαρακτηρίζοντας «έγκλημα» την διαδικασία που είχε προωθήσει πέρυσι ο τότε υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ για τη νέα χρονιά είχε τονίσει σε δηλώσεις του ότι: «Είναι μονόδρομος η αναδιάρθρωση. Με έναν όρο, να είναι δοκιμαστική φέτος η κατηγορία, λόγω των πολλών προβλημάτων. Να πέσουν αρκετές ομάδες φέτος και του χρόνου να γίνει πρωτάθλημα 18 ομάδων. Με όλες τις κινήσεις που γίνονται, οδηγούμαστε σε μια αναδιάρθρωση με Β’ Εθνική δύο ομίλων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.