Επιστρέφει ο Κυριακίδης, αναμονή για Αναστασίου

Ενόψει της αναμέτρησης της Νίκης με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Η Νίκη Βόλου υποδέχεται την ερχόμενη Δευτέρα την Αναγέννηση Καρδίτσας, και ήδη το τεχνικό επιτελείο των «κυανόλευκων» καταστρώνει τα πλάνα του.

Έτσι, ο Παύλος Κυριακίδης τίθεται και πάλι στη διάθεση της ομάδας ενόψει του ερχόμενου αγώνα, έχοντας εκτίσει την ποινή που έφερε λόγω καρτών στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.

Από την άλλη, η λογική λέει ότι ο Χρήστος Τζιώρας θα είναι κι αυτός στην αποστολή, αφού δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου όντας εμπύρετος. Ωστόσο είναι δεδομένο ότι μόνο με τον Τζιώρα επιθετικό η ομάδα δεν αντέχει, όπως δεν θ’ αντέξει στο τέλος και ο ίδιος ο παίκτης, κάτι που έχει επισημάνει μεταξύ σοβαρού και αστείου και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Έτσι, στο τελευταίο παιχνίδι αγωνίστηκε στην επίθεση ο Πέττας, ενώ αναμονή επικρατεί για τον Γεωργιανό Ταμάζ Μακατσάρια, για να πάρει χρόνο συμμετοχής όταν  θα είναι έτοιμος.

Στάση αναμονής τηρείται και για τον Αναστασίου, που προέρχεται από τραυματισμό και δεν ήταν διαθέσιμος ούτε αυτός για την τελευταία αναμέτρηση.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.