Επιστροφή στις προπονήσεις για τη Νίκη και σκέψη για απόσυρση από το Κύπελλο

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης επέστρεψε στις προπονήσεις και μάλιστα διπλές από χθες Δευτέρα (11/9) μετά από διακοπή μίας βδομάδας λόγω της κακοκαιρίας και της έλλειψης νερού στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Ο προπονητής Παναγιώτης Γκουγκουτούδης ξέρει ότι η ομάδα έμεινε πίσω στην προετοιμασία της, αλλά προσπαθεί να επαναφέρει τους παίκτες, τους οποίους, με όσα έγιναν, δεν έχει καταφέρει να τους δει αγωνιζόμενους σε κάποιο φιλικό (σ.σ. ήταν δύο προγραμματισμένα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, που ματαιώθηκαν), ενώ αναβλήθηκε και το ματς Κυπέλλου με τη ΧΑΝΘ για αύριο Τετάρτη (13/9).

Επομένως, οι κυανόλευκοι θα μπορούσαν, αν δεν ενέσκηπτε το φαινόμενο Daniel, να έχουν ήδη δώσει τρία ματς προετοιμασίας (σ.σ. ως τέτοιο λογιζόταν και το ματς Κυπέλλου), αλλά δυστυχώς οι πλημμύρες στον Βόλο δεν το επέτρεψαν.

Στη Νίκη, με δεδομένο ότι η ΕΟΚ επιτρέπει στις θεσσαλικές ομάδες να αποσυρθούν από το Κύπελλο χωρίς κυρώσεις, σκέφτονται κι αυτό το ενδεχόμενο, λόγω της ελλιπούς προετοιμασίας και επειδή η 2η αγωνιστική, σε περίπτωση που προκριθούν, είναι την επόμενη Τετάρτη (20/9). Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να παίξουν με τη ΧΑΝΘ μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο, χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα ακόμη, άρα θα έχουν δύο επίσημα ματς μέσα σε λίγες μέρες.

Πάντως αν η Νίκη αποσυρθεί από το Κύπελλο, υπάρχουν διαθέσιμοι αντίπαλοι για φιλικά.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες η Νίκη έχει συμφωνήσει με πάουερ φόργουορντ, που έχει παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες, αλλά ακόμη δεν έχει έρθει στον Βόλο, λόγω της αδυναμίας μετακίνησης στην εθνική οδό.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.