Επιστροφή στις προπονήσεις για τις ακαδημίες του ΓΣ Αλμυρού

Μετά από ένα διάστημα αναγκαστικής διακοπής σχεδόν 3 μηνών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του ΓΣ Αλμυρού επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά τη σχετική απόφαση του Υπουργείου και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Πάντα με με γνώμονα την υγεία των παιδιών και των οικογενειών τους, οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 4 Ιουνίου στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Αλμυρού.

Μάλιστα, Ο ΓΣ Αλμυρού τονίζει ότι με αίσθημα ευθύνης αλλά και πλήρως εναρμονισμένος με τις οδηγίες των ειδικών θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται ώστε να διασφαλιστεί στο ακέραιο η υγεία των μικρών αθλητών του Συλλόγου.

Για το λόγο αυτό:

1) Πραγματοποιεί απολύμανση σε όλους τους χώρους του κλειστού σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμυρού αύριο Τετάρτη 3 Ιουνίου.

2) Πριν την προπόνηση κάθε τμήματος θα πραγματοποιηθεί από ειδικό παθολόγο ιατρό δωρεάν προαγωνιστικός έλεγχος για όλους τους μικρούς αθλητές έτσι ώστε να τους χορηγηθεί η απαραίτητη Ιατρική Βεβαίωση από τη Γ.Γ.Α για την συμμετοχή τους στις προπονήσεις. Η εξέταση θα γίνει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κλειστό.

3) Θα υπάρχει υπεύθυνος ο οποίος θα καταγραφεί την είσοδο και έξοδο των αθλητών και τα στοιχεία αυτών σε ειδικό βιβλίο και θα ελέγχει τον μέγιστο αριθμό αθλητών κατά την διάρκεια της προπόνησης.

4)Θα υπάρχουν αντισηπτικά υγρά σε εμφανή σημεία σε όλο το χώρο του κλειστού ώστε να γίνεται τακτικός καθαρισμός χεριών από τους αθλητές.

Οι μικροί αθλητές για να μπορούν να προσέρχονται στις προπονήσεις θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν:

-Ατομικά υγρά μαντηλάκια καθαρισμού μιας χρήσης

-Ατομική πετσέτα χεριών ή προσώπου και

-Ατομικό μπουκάλι με νερό.

Οι ώρες προπονήσεων της Πέμπτης 4 Ιουνίου είναι οι εξής:

Ακαδημία 1(2008-09): 18:00-18:50

Μίνι: 19:00-19:50

Παμπαίδες-Παιδικό: 20:00-21:00.

Απο την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν και τα μικρότερα τμήματα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.