Εθνική Ελλάδας: Παραμένει ο Γκουστάβο Πογέτ

Όπως έγινε γνωστό από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Στέργιο Αντωνίου, ο Γκουστάβο Πογέτ θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας, με τον Ουρουγουανό τεχνικό να στηρίζεται από την ομοσπονδία ακόμα.

Συγκεκριμένα ο Στέργιος Αντωνίου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» επισήμανε ότι η ΕΠΟ στηρίζει τον Γκουστάβο Πογέτ ακόμα και στην περίπτωση που η Εθνική δεν καταφέρει να περάσει στο Euro 2024.

Άλλωστε σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Στέργιος Αντωνίου η Εθνική έχει κάνει βήματα προόδου και έχει δημιουργήσει νέους οπαδούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ο Πογέτ θα παραμείνει στην Εθνική: «Συνεχίζει στην Εθνική και θα είμαι υποστηρικτής του Πογέτ έστω και με το λάθος που έκανε. Το άνοιξα το θέμα στο συμβούλιο. Ήταν άστοχο που έγινε θέμα αυτό το ποσό με τον συνεργάτη του Πογέτ, και αναφέρομαι στο ποσό των 8000 ευρώ. Δεν έπρεπε ο Πογέτ να δημιουργήσει θέμα. Δεν έπρεπε και εμείς να αδρανήσουμε για το θέμα. 8.000 ευρώ είναι η οφειλή όπως μου είπε το λογιστήριο. Από το διοικητικό συμβούλιο όταν τέθηκε το θέμα, μου είπαν για την οφειλή ότι φθάνει στα 10.200 ευρώ μικτά».

Αν πάμε στο Euro, θα είναι και εκεί προπονητής ο Πογέτ; «Και εκεί στην τελική φάση, ένας προπονητής που κάνει έργο δεν πρέπει να φεύγει. Αυτή είναι η άποψή μου. Σε αυτό έχουν συντελέσει και αρκετοί άνθρωποι από την ΕΠΟ. Η βιτρίνα της ομοσπονδίας είναι η εθνική ομάδα. Έχουμε συνυπάρξει με πολλά τέτοια πρόσωπα. Δεν είναι μόνο οι αστέρες στον αθλητισμό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.