Ετοιμάζεται για τα προημιτελικά η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου

Το Σάββατο με αντίπαλο τον ΑΟ Σουφλάρια

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων που έδωσε η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο του 3ου ομίλου που συμμετείχε όπου και τερμάτισε πρώτη και αήττητη, ήρθε η ώρα της συμμετοχής της στην φάση των προημιτελικών, στην οποία θα συμμετέχουν οι οκτώ καλύτερες ομάδες των τεσσάρων ομίλων του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκες» με την καθοδήγηση του Περικλή Ξύδη καλούνται να αντιμετωπίσουν το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρα 8.30 μμ. στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος», σε αγώνα νοκ άουτ με πλεονέκτημα έδρας την πολύ καλή (όπως τη χαρακτηρίζουν οι «ερυθρόλευκες») ομάδα του ΑΟ Σουφλάρια (Λάρισας) που τερμάτισε δεύτερη στον 2ο όμιλο.

όπως αναφέρει ο σύλλογος, η ομάδα με πολύ καλή προετοιμασία που περιλάμβανε και πολλά φιλικά παιχνίδια με ομάδες Β’ Εθνικής, προσέρχεται πλήρης και έτοιμη σε αυτήν την φάση του πρωταθλήματος, ώστε να επιτύχει την μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία του τμήματος που θα είναι η άνοδος στην Β Εθνική.

Επίσης, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου σημειώνει ότι έδωσε έμφαση την φετινή περίοδο στο τμήμα του βόλεϊ (πέρυσι δεν διεξήχθη πρωτάθλημα λόγω covid) το οποίο σημειώνει ότι είχε την αμέριστη στήριξη σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου, με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου Νίκο Τσεκούρα.

«Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι του βόλεϊ της πόλης μας να δώσουν το «παρών» σε αυτόν τον κομβικό αγώνα για την ομάδα μας και να την υποστηρίξουν σε αυτήν την προσπάθεια της» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.