Ετοιμάζεται για τη μάχη της ανόδου ο Μαγνησιακός

Υποδεχόμενος στο πρώτο του ματς τον Αστέρα Σταυρού

Έχοντας τρεις βαθμούς – χωρίς αγώνα – την ερχόμενη Τετάρτη ο Μαγνησιακός θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου προς την Γ’ Εθνική και τα μέλη του συλλόγου ελπίζουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό μέχρι τέλους.

Ο πρωταθλητής της φετινής Α’ ΕΠΣΘ Μαγνησιακός θα υποδεχθεί μεθαύριο Τετάρτη (17:00) στο «Παντελής Μαγουλάς» τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Φθιώτιδας Αστέρα Σταυρού για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου και η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε με τη διοίκηση να καλεί τους φιλάθλους να ενισχύσουν την ομάδα, αναφέροντας ότι… τώρα είναι η ώρα!

Από την άλλη, η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε το διαιτητικό σχήμα της αναμέτρησης. Διαιτητής θα είναι ο Γιάννης Παραδεισόπουλος από την Ένωση Πιερίας.

Βοηθοί του από την ίδια ένωση θα είναι ο Παναγιώτης Μερτζεμέκης και η Δήμητρα Τσικλητάρη, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Ανδρέας Στάθης από την Ένωση Καρδίτσας.

Μέχρι στιγμής βέβαια στο μίνι αυτό πρωτάθλημα, ο Μαγνησιακός μπορεί να μην έχει δώσει παιχνίδι, αφού ξεκίνησε με ρεπό ενώ στη 2η αγωνιστική πήρε τρεις βαθμούς στα χαρτιά απέναντι στον ανύπαρκτο εκπρόσωπο της ΕΠΣ Γρεβενών, όμως έχουν γίνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, που καταδεικνύουν και τη δυναμική των ομάδων. Ο ερχόμενος αντίπαλος των Βολιωτών, έχει μία ισοπαλία (0-0) στην έδρα των Μετεώρων, ενώ στην έδρα του επικράτησε 2-0 σε βάρος του… συνονόματό του Αστέρα Καρδίτσας 2-0, χάρη σε δύο τέρματα του Ευαγγελόπουλου.

Στη γενικότερη εικόνα, ο Εορδαϊκός έχει κάνει το δύο στα δύο, με εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Καρδίτσας και με τη νίκη στα χαρτιά επί του υποτιθέμενου εκπροσώπου της ΕΠΣ Γρεβενών.  Από εκεί και πέρα, η πρωταθλήτρια της Α’ ΕΠΣΛ, ΑΕ Κιλελέρ πέτυχε στη δεύτερη αγωνιστική εμφατική νίκη επί των Μετεώρων 4-0 στη δεύτερη ημέρα των μπαράζ.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.