Ετοιμάζεται για τον Απόλλωνα Σμύρνης ο ΝΠΣ Βόλος

Nα πάρει ανάσες μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τις δύσκολες ομολογουμένως αναμετρήσεις που έρχονται βάσει προγράμματος θέλει ο ΝΠΣ Βόλος.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Άνχελ Λόπεθ είναι το παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν μία καλή εικόνα, όπως έπραξαν και απέναντι στον ΟΦΗ σε βάρος του οποίου επικράτησαν στο Ηράκλειο με σκορ 1-2, και να εκμεταλλευτούν επιτέλους το πλεονέκτημα της έδρας, κάτι που δεν έχουν καταφέρει τόσο αποτελεσματικά μέχρι στιγμής.

Από κει και πέρα τα πράγματα δυσκολεύουν και πάλι, γιατί ο Απόλλων Σμύρνης μπορεί να είναι μία ομάδα στα μέτρα των «κυανέρυθρων», ωστόσο ακολουθεί η αναμέτρηση με την ΑΕΚ για το κύπελλο Ελλάδος και φυσικά αυτή με τον Ολυμπιακό, και πάλι εντός έδρας, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Παράλληλα ο Ισπανός προπονητής περιμένει να δει τι θα γίνει και με τους τραυματίες, θέλοντας να έχει στη διάθεσή του όσο το δυνατόν περισσότερες λύσεις γίνεται, μπροστά σε αυτά τα συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια.

Μπορεί εξάλλου ο στόχος των play-off να έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ, όμως σε κάθε περίπτωση τα θετικά αποτελέσματα λειτουργούν ευεργετικά, και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους.Το θετικό για τον ΝΠΣ Βόλος είναι ότι ο ερχόμενος αντίπαλός του έχει αγωνιστική υποχρέωση μεσοβδόμαδα, αφού αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου αντιμετωπίζει τη Λαμία για το εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής. Οπότε ο Άνχελ Λόπεθ έχει περισσότερο χρόνο να δουλέψει με τους παίκτες του και να δείξουν ότι μπορούν και εντός έδρας να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν, όπως τα έχουν καταφέρει σχετικά καλά και μακριά από το Πανθεσσαλικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.