Eτοιμάζεται για τον Καραμάνειο Αγώνα ο ΣΔΥ Βόλου

Το προσεχές Σάββατο 1 Αυγούστου αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, ο οποίος μαζί με τον Φυσιολατρικό Όμιλο Πάνα, και με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας, θα διοργανώσει τον 5ο Καραμάνειο Ορεινό Αγώνα Χανίων Πηλίου. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα που θα γίνει στην περιοχή της Μαγνησίας μετά τη διακοπή που υπήρξε λόγω του covid, και φυσικά θα τηρηθεί το απαραίτητο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ήδη 260 trail runners έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους. Οι τελευταίες εγγραφές γίνονται στο sdyvolou.gr (κατηγορία «νέα») και στο κατάστημα Aspirina, και θα κλείσουν μόλις φτάσουν τις 300. Ο 4ος Καραμάνειος που έγινε το 2017 είχε 52 τερματισμούς, και χάρη στις στοχευμένες κινήσεις και την αναβάθμιση της διοργάνωσης, επιτεύχθηκε ο πρωτόγνωρος για τον αγώνα πολλαπλασιασμός των συμμετοχών. Θα γίνουν διαδρομές απόστασης 16.200 και 4.500 μέτρων με ποσό συμμετοχής 5 ευρώ, καθώς επίσης με δωρεάν συμμετοχή, πεζοπορία και Παιδικός Αγώνας.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τους δρομείς που μετέχουν στα αλλεπάλληλα test events που γίνονται κάθε βδομάδα, και τους Γιώργο Καλαντζή, Θανάση Οικονόμου, Γιάννη Προκοπίου που καθαρίζουν τις διαδρομές.

Αγώνων συνέχεια

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στράτος Συμεωνίδης στα Ευσταθιάδεια 2020 που έγιναν στο Ζηρίνειο Δημοτικό στάδιο Κηφισιάς το Σάββατο. Ο δρομέας του ΣΔΥ Βόλου αναδείχθηκε νικητής στα 100 μέτρα στην κατηγορία 65-69 ετών με χρόνο 14.20, ενώ στα 200 μέτρα τερμάτισε 2ος με 32.10.

Μια βδομάδα μετά τον Καραμάνειο, στις 9 Αυγούστου πολλοί δρομείς του ΣΔΥΒ θα τρέξουν στον Κοκκινοπλό Ελασσόνας, στον Faethon Olympus Trail. Αποστολή θα υπάρξει και στον 14ο Αγώνα Διάσχισης του Καλλίδρομου στη Μενδενίτσα (8 Αυγούστου).

Στο επόμενο διάστημα ο ΣΔΥ Βόλου θα διοργανώσει τους εξής αγώνες:

-23 Αυγούστου 1ο Volos Αλυκές by Night 2020. Τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο κορυφαίος δρομέας όλων των εποχών του συλλόγου Κώστας Ρέππος, ο Σπαρταθλητής που κατέκτησε τη νίκη στη γενική κατάταξη στο Σπάρταθλο το 1997 και το 1998, κάτι που έχει πετύχει μόνο ένας ακόμη Έλληνας, ο Γιάννης Κούρος.

-Η Γορίτσα, ο αγαπημένος λόφος του Βόλου, θα φιλοξενήσει το 1ο Γορίτσα Trail Run & MTB την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020.

-Στις 10 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο Ημί Βόλου, ο 6ο Volos Half Run ZeniΘ, προσφέροντας 2.000 ευρώ στο Ορφανοτροφείο Βόλου. Για όλους τους παραπάνω αγώνες οι εγγραφές γίνονται στο sdyvolou.gr (κατηγορία νέα). Σε όλες τις διοργανώσεις, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της.

 

Τέλος, ο ΣΔΥ Βόλου καλωσορίζει στις τάξεις του 3 ακόμη νέα μέλη. Πρόκειται για τους Γιώργο Ζήκο, Κλεοπάτρα Καρακώστα, Τρύφωνα Καραμανλή. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου έχει πλέον 339 ενεργά μέλη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.