Euroleague: Με Χίμκι η πρεμιέρα του Ολυμπιακού

Από τη Μόσχα και με αντίπαλο τη Χίμκι ξεκινά το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ο πάντα φιλόδοξος Ολυμπιακός, στην Ευρωλίγκα.

Αλλαγμένη σε πολύ μεγάλο βαθμό συγκριτικά με πέρυσι, με νέο προπονητή και πολλούς νέους παίκτες στο ρόστερ, η πειραϊκή ομάδα στοχεύει στην επιστροφή της σε φάιναλ 4 μετά την περυσινή παρένθεση.

Το πρώτο βήμα, λοιπόν, θα επιδιώξει να το κάνει απέναντι στον πρώην προπονητή της, τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που είχε οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στον τελευταίο ευρωπαϊκό τίτλο τους, το 2013 στο Λονδίνο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι Νovasports 1.

Η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου θα κριθεί πριν τον αγώνα. Ο διεθνής φόργουορντ πάσχει από από οστικό οίδημα αλλά ταξίδεψε στη Μόσχα και θα δοκιμάσει σήμερα.

Χθες, πάντως, ο «Παπ» προπονήθηκε στη Μόσχα, βγάζοντας για πρώτη φορά ολόκληρο το ομαδικό πρόγραμμα. Ο Ολυμπιακός, με όλα τα προβλήματα που δημιουργεί η ανομοιογένεια από την έλευση νέου τεχνικού και παικτών, καλείται να πάψει μια μικρή παράδοση που έχει δημιουργήσει η Χίμκι.

Συγκεκριμένα, έχει να νικήσει στην έδρα της ρωσικής ομάδας από το 2013, παρότι ο απολογισμός στα παιχνίδια με το συγκεκριμένο αντίπαλο είναι πέντε νίκες και τρεις ήττες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.