Έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος-«Τι κάνεις ρε, θα τρελαθούμε»

Ο Αχιλλέας Μπέος έβγαλε νέα ανακοίνωση για τη διαιτησία. Σε φιλικό. Κόντρα στον… φιλικό ΠΑΟΚ. Και τα έβαλε με τον Κλάτενμπεργκ. Αλλά και με τος παίκτες του! Γνήσιο ΕΠΟΣ.

Ο Αχιλλέας Μπέος έχει αποφασίσει αυτό το καλοκαίρι να παίξει «μπάλα» στο κομμάτι της διαιτησίας. Ο ιδιοκτήτης του ΝΠΣ Βόλου, λοιπόν, έχει επιδοθεί σε μια σειρά από επιθετικές ανακοινώσεις προς του ρέφερι, στοχοποιώντας διαρκώς τον Μαρκ Κλάτνμπεργκ, παρά το γεγονός ότι ο Αγγλος δεν είναι πλέον αρχιδιαιτητής, αλλά έχει αντικατασταθεί από τον… Μπαλτάκο και τον Στίβεν Μπένετ.

Ο Μπέος, λοιπόν, μετά την ήττα του Βόλου από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 3-1, εξέδωσε νέα ανακοίνωση κατά του διαιτητή της αναμέτρησης, Ευστάθιου Γκορτσίλα (ΕΠΣ Μακεδονίας), αλλά φυσικά και εναντίον του… Κλάτενμπεργκ. Και όλα αυτά, σε ένα φιλικό παιχνίδι που έγινε χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, που δεν τον λες και… εχθρό του Μπέο και ένα παιχνίδι στο οποίο τα μόνο στιγμιότυπα που υπάρχουν είναι αυτά που μοίρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ανακοίνωση, τώρα, ο Μπέος κάνει λόγος για διαιτητές-μαριονέτες των μεγάλων ομάδων, επισημαίνοντας τα εξής: «Για άλλη μία φορά γίναμε μάρτυρες μίας απαράδεκτης διαιτησίας ακολουθώντας πιστά τη νοοτροπία του απερχόμενου Κλάτενμπεργκ «να κερδίζουν οι μεγάλοι για να μην έχουν παράπονα». Συνεχίστε έτσι για να πάμε το ποδόσφαιρο ακόμα πιο χαμηλά, αν και δεν ξέρουμε αν υπάρχει χαμηλότερα. Συνεχίστε να είστε οι μαριονέτες των «μεγάλων» ακόμα και στα φιλικά».

Βεβαίως, και μόνο το ότι υπάρχουν στις ίδιες προτάσεις φράσεις όπως «ανακοίνωση του Μπέο για τη διαιτησία κόντρα στον ΠΑΟΚ», αυτομάτως χάνεται κάθε ενδιαφέρον. Και κάποιος πονηρός μπορεί να σκεφτεί ανάποδα και να πιστέψει ότι τέτοιες τοποθετήσεις είναι στα όρια του… βαλτού. Αλλά αυτά δεν γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γίνονται;

Για να αποκτήσει, πάντως, μια σοβαρότητα το θέμα που διαβάζετε έως εδώ, σας προ(σ)καλούμε να δείτε τα στιγμιότυπα που μοίρασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Να βάλετε δυνατά τον ήχο και να ακούσετε τον δήμαρχο-πρόεδρο-προπονητή-μεταφραστη Αχιλλέα Μπέο να δίνει ρεσιτάλ στην άδεια Τούμπα.

Με εκείνο το «τι κάνεις ρε, θα τρελαθούμε» σε λάθος αμυντικού της ομάδας του να είναι όλα τα λεφτά. Οπως και η ψύχραιμη αντίδρασή σε μια χαμένη ευκαιρία (σ.σ. «τι χάνεις ρε;»! Με τα ουρλιαχτά του «έλα ρε Μίλος», στην επίσης χαμένη ευκαιρία του Ντέλετιτς, να είναι επίσης μια στιγμή μαγείας. Απολαύστε τον…

Πηγή: https://www.to10.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.