Eξόρμηση στη Λάρισα για τους «μικρούς» του Κενταύρου Αγριάς

Την πρώτη τους εξόρμηση έκαναν οι παίκτες της Ακαδημίας του Κενταύρου Αγριάς Βόλου. Την Κυριακή 7/4 μετέβησαν στην πόλη της Λάρισας και έπαιξαν φιλικό παιχνίδι με τον Αθλητικό Όμιλο Χειροσφαίρισης.

Το κλειστό γυμναστήριο του Αγ. Θωμά γέμισε χαμόγελα και … handball. Η εξαιρετική φιλοξενία του κ. Βασίλη Γκουράβα και των συνεργατών του δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες για να αναπτύξουν οι νεαροί αθλητές τις αρετές τους. Για δύο και πλέον ώρες οι δύο ομάδες είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν παίκτες και σχήματα ανά ηλικιακή κατηγορία.

Οι  παίκτες του Θοδωρή Παπαδόπουλου και του Γιάννη Αθανασαράκη έδειξαν πολύ καλά στοιχεία απέναντι σε ένα ακόμα συγκρότημα με περισσότερες αγωνιστικές εμπειρίες και μεγαλύτερο διάστημα ενασχόλησης με το άθλημα. Οι δύο ομάδες διατηρούν άριστο κλίμα μεταξύ τους και η επίσκεψη στη γειτονική πόλη αποτέλεσε κατάλληλη ευκαιρία για την ανάπτυξη περαιτέρω στενής συνεργασίας. Την αποστολή συνόδευσε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Γιώργος Βαλκαμελής.

Στο τέλος της αναμέτρησης οι νεαροί παίκτες και των δύο ομάδων φωτογραφήθηκαν μαζί και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το ΕΑΚ του Βόλου.

Τη σύνθεση του Κενταύρου αποτέλεσαν οι: Βαλαμουτόπουλος Δημήτρης, Βαλκαμελής Δημήτρης, Γιαννούκος Κυριάκος, Καλαντζής Λεωνίδας, Καραχάλιος Ορέστης, Παπαδοπούλου Σωτηρία, Πούλιος Μιλτιάδης, Πρίκας Αχιλλέας, Σουγγάρης Ιωάννης, Σουγγάρης Κωνσταντίνος, Τσαρδακάς Θοδωρής, Τσαρδακάς Σταύρος, Τσαφετοπούλου Κωνσταντίνα και Χατζής Δημοσθένης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.