Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΕΣΠΕΚΕΛ για το F4 βόλεϊ ανδρών

Στη Λάρισα στις 29-30 Μαρτίου 2024 διοργανώθηκε το Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών με μεγάλη επιτυχία και με πλήθος κόσμου, που παρακολούθησαν σπουδαίο θέαμα και μία καταπληκτική διοργάνωση.

Ο πρόεδρος κ. Πατσιαούρας Αστέριος και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΚΕΛ ευχαριστούν από καρδιάς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κουρέτα Δημήτρη, τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Μαμάκο Θανάση, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Σουλούκο Σωτήρη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Γερογιώκα Ηρακλή, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Τζατζάκη Φώτη και τον πρόεδρο του ΕΑΚ Λάρισας κ. Μαϊμουλιώτη Χρήστο, που συνέβαλαν στη μεγάλη διοργάνωση του F4.

Ακόμη, ο πρόεδρος κ. Πατσιαούρας Αστέριος και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΚΕΛ ευχαριστούν πολύ τα Σωματεία μας για τον αγώνα που έδωσαν με τις ακαδημίες των ομάδων τους και την συμμετοχή τους στο F4 Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών, ενώ διαβεβαιώνουν ότι η Ένωση θα βρίσκεται δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.

Τέλος, ευχαριστούν πολύ τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ κ. Καραμπέτσο Γιώργο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, για τη μεγάλη διοργάνωση του F4 Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών στην πόλη της Λάρισας στις 29-30 Μαρτίου 2024 και που τους δόθηκε η δυνατότητα να τη συνδιοργανώσουν, προσφέροντας στους φίλους του βόλεϊ ένα τόσο σπουδαίο θέαμα.

Το Δ.Σ. της ΕΣΠΕΚΕΛ εύχεται σε μία ακόμη νέα συνεργασία μιας μεγάλης διοργάνωσης στα όρια της Ένωσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.