Εύκολα ο Ολυμπιακός Βόλου 0-3 τον Τοξότη

Φάση με πρωταγωνιστές τους Καμπέρη και Δεμίρη
Χωρίς καρδιοχτύπια αυτή τη φορά πήρε το δεύτερο τρίποντο η ομάδα του Στέλιου Αρσένου

Εύκολα και χωρίς καρδιοχτύπια αυτή τη φορά πήρε το δεύτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ σε ισάριθμα παιχνίδια ο Ολυμπιακός Βόλου, που επικράτησε στο Βοηθητικό του ΕΑΚ με 0-3 του γηπεδούχου Τοξότη.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν κυρίαρχος στο πρώτο μέρος, αλλά χρειάστηκε το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, για να σκοράρει σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο και έχοντας χαμένο πέναλτι νωρίτερα με τον Μπλατσέρι, πηγαίνοντας στο ημίχρονο προηγούμενος με το γκολ του Παπακώστα.

Τα πράγματα απλοποιήθηκαν στο 55’ με το εύστοχο πέναλτι του Πετράκου και μετά το 0-2 οι ερυθρόλευκοι θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν, για να μην πάρουν το ματς. Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου στη συνέχεια κατέβασε ταχύτητα και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με τον Κατσαγεωργίου στο 88’.

Η διάταξη των δύο ομάδων

Για τον Τοξότη ο Μπράνος ήταν στο τέρμα, οι Γιοβάνης, Παναγιώτου (πλάγιοι μπακ), Σούδης, Ιωάννου (στόπερ) στη άμυνα, ενώ οι Σκλαπάνης, Κόφφας ήταν οι δύο αμυντικο΄΄ι χαφ. Ο Μπραχόλι με τον Δεμίρη έπαιζαν στα άκρα της μεσαίας γραμμής και ο Κωνσταντάκος πίσω από τον φορ Βαλωτή.

Για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Σταυράκης ήταν κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Κακάμης, Καμπέρης Κ.Σ. (πλάγιοι μπακ), Παπακώστας, Κούλπας (στόπερ), Γκαλίτσιος (αμυντικός χαφ), Πετράκος, Θ. Κυρίτσης (εσωτερικοί μέσοι), Μπλατσέρι, Σκοπελίτης (οι δύο εξτρέμ) και Σέττος (φορ) συμπλήρωναν την ενδεκάδα.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο 4ο λεπτό χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς όταν ο Mπράνος μετά το φάουλ του Σκοπελίτη από τα δεξιά έχασε την μπάλα στον αέρα και έδωσε την ευκαιρία μέσα στη μικρή περιοχή στον Παπακώστα να πετύχει το γκολ. Ωστόσο, εκείνος ουσιαστικά προ κενής εστίας αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα με προβολή λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.  Ακολούθησε στο 16’ η προσπάθεια του Μπλατσέρι στη μικρή περιοχή μετά τη συρτή σέντρα του Κακάμη να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά παρενεβλήθη ο Γιοβάνης και έδιωξε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, χωρίς ωστόσο λανθασμένα να δοθεί κόρνερ.

Στο 21’ ο Σκοπελίτης βρήκε με κάθετη πάσα τον Σέττο, ο οποίος μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 32’ δόθηκε μεγάλη ευκαιρία στον Ολυμπιακό να προηγηθεί, αλλά τη σπατάλησε.

Ο Σκοπελίτης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά στο πίσω δοκάρι για τον Κακάμη, ο οποίος πήρε την κεφαλιά που σταμάτησε στο απλωμένο χέρι στο αέρα του Παναγιώτου, σύμφωνα με τον διαιτητή Τασιόπουλο. Το πέναλτι δεν εκτέλεσε καλά ο Μπλατσέρι στο 33’, στέλνοντας την μπάλα στο κέντρο της εστίας και κάνοντας εύκολη τη δουλειά του Μπράνου, προκειμένου να αποκρούσει.

Στο 41ο λεπτό πάλι οι δύο παίκτες ήταν πρωταγωνιστές με τον Μπράνο να μπλοκάρει την κεφαλιά του Μπλατσέρη, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήρθε το 0-1.  Στο 45’+1’  από φάουλ του Πετράκου από τον άξονα ο Κούλπας πήρε την πρώτη κεφαλιά και τη δεύτερη ο Παπακώστας, ο οποίος πήρε το αίμα του πίσω για τη χαμένη ευκαιρία στο 4’, σκοράροντας παρά την προσπάθειά του Γιοβάνη να διώξει πάνω στη γραμμή, στέλνοντας την μπάλα ακόμη πιο βαθιά προς την εστία. Ωστόσο το γκολ χρεώνεται ξεκάθαρα στο Παπακώστα.

Νωρίς στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Βόλου καθάρισε το ματς. Συγκεκριμένα κι αφού πρώτα στο 50’ ο Μπράνος απέκρουσε την κεφαλιά του Πετράκου, ο ίδιος παίκτης στο 55’ νίκησε τον τερματοφύλακα του Τοξότη με εκτέλεση πέναλτι (0-2). Η παράβαση δόθηκε για ανατροπή του Σούδη στον Μπλατσέρι, που δεν του άρεσε ότι δεν του δόθηκε η ευκαιρία να εκτελέσει αυτός και το δεύτερο πέναλτι, με τον Στέλιο Αρσένο να δίνει εντολή αμέσως μετά την υπόδειξη στον Πετράκο να στήσει αυτός την μπάλα στη άσπρη βούλα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τον Τοξότη στο 79’ να ζητά πέναλτι για χέρι αμυντικού σε σουτ του Πάσχου, ωστόσο ο Τασιόπουλος έδειξε κόρνερ.

Τελικά, στο 88’ ο Κατσαγεωργίου με κεφαλιά στη δεξιά γωνία μετά τη σέντρα του Καμπέρη σημείωσε το 0-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Γιοβάνης, Παναγιώτου (73’ Γερακίνης), Σούδης, Ιωάννου, Σκλαπάνης, Κόφφας (64’ Παπουτσής), Μπραχόλι, Δεμίρης (64’ Πάσχος), Κωνσταντάκος (73’ Βλάχος), Βαλωτής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Σταυράκης, Κακάμης (72’ Σταυραντώνης), Καμπέρης Κ.Σ., Παπακώστας, Κούλπας (72’ Παπαδήμος), Γκαλίτσιος, Πετράκος (70’ Κατσαγεωργίου), Θ. Κυρίτσης, Μπλατσέρι (57’ Τζέκα), Σκοπελίτης, Σέττος (70’ Καρατσόλης)

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.