Εύκολη πρόκριση για Ατρόμητο, αλλά ο διαιτητής Βάτσιος εκτέθηκε

Η στιγμή της αποβολής του Παπαγεωργίου

Ο Ατρόμητος έγινε η τρίτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στα προημιτελικά του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς νίκησε εύκολα την ΑΕΛ με 4-0 στη ρεβάνς του Περιστερίου και με συνολικό σκορ 5-1 προκρίθηκε στους «8».

Εκεί, θα περιμένει σε διπλά ματς τον νικητή που θα προκύψει απ’ το μεγάλο «ζευγάρι» Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που δίνουν τη δική τους «μάχη» σήμερα Τετάρτη (17/1) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Τριμμάτης στο 39’, ο Αντζιέλσκι με πέναλτι στο 49’, ο Τσακμάκης στο 84’ και ο Βέργος στο 90’+2′ σημείωσαν τα τέσσερα γκολ της περιστεριώτικης ομάδας. Να σημειωθεί ότι η ΑΕΛ τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Κώστα Παπαγεωργίου στο 56’.

Πάντως στη συγκεκριμένη απόφαση ο διαιτητής Βάτσιος τα έκανε μαντάρα, καθώς υπήρξε ανατροπή του Κ. Παπαγεωργίου από τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου Μαρκετζιάνι, ωστόσο ο άρχων του αγώνα απέβαλε τον παίκτη της ΑΕΛ θεωρώντας πως έκανε «θέατρο». Επίσης μία φάση που έμοιαζε πολύ με το πέναλτι που έδωσε στο 38′ υπέρ του Ατρομήτου για κράτημα του Τσακμάκη από τον Γιανναράκη έγινε και στο 78′ με τον Τσακμάκη να κρατά εντός περιοχής τον Θ. Παπαγεωργίου, αλλά ήταν άλλα τα κριτήρια του Βάτσιου, ο οποίος ή θα έπρεπε να μη δώσει πέναλτι και στις δύο περιπτώσεις ή να δώσει και στις δύο. Υπενθυμίζουμε πως δεν υπήρχε VAR.

Το αυριανό (17/1) πρόγραμμα

Athens Kallithea-Παναιτωλικός (15:00)

Κηφισιά-ΟΦΗ (17:00)

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ (17:00)

Άρης-ΑΕΚ (19:00)

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (21:00).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.