Εύκολο απόγευμα για τον Ολυμπιακό Βόλου, 4-1 τον Τοξότη

Με τους Βλάχο και Σκοπελίτη να σκοράρουν από δύο τέρματα έκαστος

Με τον Ηλία Βλάχο να σκοράρει δις στην πρώτη του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Φίλιππο Σκοπελίτη να πετυχαίνει άλλα δύο τέρματα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στον συμπολίτη Τοξότη, με το 4-1 να είναι το τελικό σκορ.

Παρουσία κόσμου στο ΕΑΚ, αφού έχει ακυρωθεί η τιμωρία που είχε επιβληθεί στον Ολυμπιακό Βόλου, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ένα εύκολο απόγευμα, με τον Τοξότη να μειώνει προσωρινά σε 3-1, χάρη στο αυτογκόλ του Κακάμη, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Γρήγορο προβάδισμα με Σκοπελίτη και Βλάχο

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε πολύ γρήγορα ένα καθαρό προβάδισμα, με τον Ηλία Βλάχο στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα να πετυχαίνει δύο τέρματα κι αφού οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με γκολ του Σκοπελίτη.

Συγκεκριμένα, μόλις στο 6ο λεπτό ο Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε το σκορ με τον Φίλιππο Σκοπελίτη μετά από σέντρα από δεξιά για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να κάνουν και το 2-0, καθώς στο 13′ ο Σέττος έβγαλε τη σέντρα και ο Βλάχος με κεφαλιά σκόραρε για τους «ερυθρόλευκους». Ο ίδιος παίκτης στο 20’ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, καθώς μετά από σέντρα του Σκοπελίτη βρέθηκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, για να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας έτσι το 3-0 για τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στο 28′ όμως ένα λάθος στο κέντρο του γηπέδου ήταν αυτό που κόστισε τον γκολ στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Κακάμη να προσπαθεί να διώξει αλλά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σιδεράκη για το 3-1.

Από εκεί και πέρα, στο 41′ ο Αναστασίου έχασε σπουδαία ευκαιρία για να πετύχει τέταρτο γκολ για τον Ολυμπιακό Βόλου, όταν έκανε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση μετά από σέντρα του Σκοπελίτη, αλλά είδε την μπάλα να καταλήγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

Σε χαλαρούς ρυθμούς…

Στο δεύτερο μέρος και στο 55’, και ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, ο Κακάμης έκανε τη σέντρα, για να ακολουθήσει το σουτ του Σέττου, αλλά  Μπράνος πετάχτηκε για να διώξει εντυπωσιακά την μπάλα και να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Στο 60′ ο Σέττος έκανε ωραία κίνηση και σέντρα και ο Βλάχος έκανε την κεφαλιά κοντά στο δεξί δοκάρι του Μπράνου, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Από εκείνο το σημείο και μετά βέβαια, και με τις αλλαγές εκατέρωθεν, ο ρυθμός κάπως έπεσε, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να έχουν την κατοχή, ενώ ο Τοξότης είχε εμφανώς πιο αμυντικό προσανατολισμό.

Στο 77’ πάντως ο Σκοπελίτης έκανε το μακρινό σουτ για να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας έτσι το σκορ 4-1 υπέρ του Ολυμπιακού Βόλου.

Στη συνέχεια και στο 79’ ο Καρατσόλης προτίμησε να σουτάρει αντί να πασάρει στον Ζέρη, στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ, ενώ ο ρυθμός έπεσε ακόμη περισσότερο στη συνέχεια και μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να αρκούνται στο 4-1.

Ολυμπιακός Βόλου (Αρσένος): Σιδεράκης, Κακάμης (78’ Καρατσόλης), Καμπέρης (82’ Ματτέα), Παπακώστας, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Σκοπελίτης, Κυρίτσης (64’ λ.τ. Ζέρης), Βλάχος, Αναστασίου (64’ Παπαϊωάννου), Σέττος (64’ Νούσιος).

Τοξότης Βόλου (Χρυσοχού): Μπράνος, Γιοβάνης, Ιωάννου, Νταγκούλης, Μαγιόγλου (46′ Παναγιώτου), Σκλαπάνης (78’ Λάμπρου), Παπουτσής (56’ Γερακίνης), Τόμε (62’ Μπραχόλι), Πάσχος, Μαυρίδης, Βαλωτής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.