Φάτσης στο Ράδιο ΕΝΑ: «Νομίζω ότι θα επικρατήσει η λογική για το Πανθεσσαλικό»

Με την τριπλή ιδιότητα του προέδρου του ΓΣΒ «Η Νίκη», του μέλους της ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 αλλά και του δημοτικού συμβούλου Βόλου, ο Στέργιος Φάτσης μίλησε για το θέμα της έξωσης της Νίκης από το Πανθεσσαλικό στο Ράδιο Ένα 102,5 και στον Γιώργο Καρεκλίδη, εκτιμώντας ότι το θέμα δεν θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αλλά θα βρεθεί ουσιαστικά λύση.

«Νομίζω  ότι θα επικρατήσει η λογική και θα ζητήσω την απόσυρση του συγκεκριμένου θέματος από την ημερήσια διάταξη, γιατί θεωρώ ότι περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσει από αυτά που θα λύσει. Σε ό,τι αφορά τα γεγονότα δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα και ήταν στο πλαίσιο πανηγυρισμών και όχι επεισοδίων. Τα καθίσματα είναι παλιά και θέλησαν να πανηγυρίσουν οι οπαδοί τη νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου και μετά με κάποιον τρόπο μπήκαν μέσα στο γήπεδο, από τη χαρά τους και μόνο. Οι ζημιές επιδιορθώθηκαν άμεσα και δεν έγινε κάτι που να δικαιολογεί μία τέτοια απόφαση» σημείωσε ο κ. Φάτσης.

«Πρέπει να θυμίσουμε ότι στον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ έχουν γίνει τρομερά πράγματα και όλες τις ζημιές τότε, ύψους 80 χιλιάδων ευρώ τις πλήρωσε η Νίκη και δεν της επιστράφηκε τίποτε τότε. Θεωρώ ότι θα επικρατήσει η λογική. Εμείς κάνουμε την προσπάθειά μας ως Νίκη Βόλου, έχουμε μιλήσει με τους οργανωμένους και γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση της ΠΑΕ. Έχουμε καταφέρει πάρα πολλά πράγματα και θέλουμε τον χρόνο μας για να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα. Θεωρώ ότι η ανακοίνωση ήταν ατυχής» σημείωσε επίσης.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.